Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

Παράπονα για διαρρήξεις στη Σκόπελο

Ανήλικοι διαρρήκτες, που εισβάλουν σε σπίτια από ανασφάλιστα παράθυρα και πόρτες, δρουν εδώ και μέρες στη Σκόπελο με αποτέλεσμα να υπάρχει αύξηση διαρρήξεων, αλλά και έντονα παράπονα συμπολιτών μας, προς την εφημερίδα, για την κατάσταση που επικρατεί.
Πληροφορίες λένε ότι πριν 2 ημέρες συνελήφθησαν μέσα σε σπίτι από τον γιο του ιδιοκτήτη, αλλά δεν κρατήθηκαν γιατί δεν υπάρχουν στοιχεία ή επώνυμες καταγγελίες.
Το παράξενο της υπόθεσης είναι ότι ενώ τα...
ονόματα είναι γνωστά(;) στην κοινωνία της Σκοπέλου, στο Αστυνομικό Τμήμα δεν προσέρχονται άτομα, που ισχυρίζονται ότι γνωρίζουν, για να καταθέσουν.
Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, στα χέρια των αρχών υπάρχουν αποτυπώματα που πιθανόν να οδηγήσουν σε συλλήψεις. Μέχρι τότε... πόρτες και παράθυρα κλειστά και να έχετε το νου σας.
----------------
Υ.Γ.: Για να κάνει κάποιος πολίτης μήνυση κατ΄αγνώστων, επειδή παραβίασαν την πόρτα του σπιτιού του ή μπήκαν στο σπίτι του χρειάζεται 100(!) ευρώ παράβολο.
 Και κερατάς και δαρμένος..!

41 σχόλια:

  1. Η κατ' επιφαση τηρηση της νομιμοτητας σε λιγο θα ειναι ατομικη υποθεση, οπως γινεται αντιλυπτο και απο τους περηφανους ισχυρισμους συντοπητων μας: "Θα παρουμε τα οπλα", αλλα και την προθεση πολλων 'νεων' να ασχοληθουν με το κυνηγι. Αυτο δε φαινεται να μας ανυσηχει ακομα αλλα δυστυχως θα μας απασχολησει στο μελλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δολοφονικές επιθέσεις και τσαμπουκάδες τα βράδια στα κλαμπ, διαρρήξεις απο σχεδόν ανήλικους, χρυσαυγίτικες συμμορίες... και όλα αυτά με Σκοπελίτικη σφραγίδα σε συσκευασία δώρου με ωραίο περιτύλιγμα για τους απερχόμενους τουρίστες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τις δολοφονικές επιθέσεις και τους τσαμπουκάδες τα βράδια στα κλαμπάκια πρέπει να τις αποκρύπτουμε ρε παιδιά...
      μην εκθέσουμε τα ονόματα...
      (πολιτικών, οικογενειών, κλπ, κλπ....)
      και με τις ευλογίες κομμάτων, συνδυασμών, παρατάξεων, συσπειρώσεων, κλπ, κλπ... ε;;;

      μόνο αυτοί πρέπει να εκθέτουν τον κόσμο που δεν τους υπακούει τυφλά.

      σιωπή !!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    2. πολυ σωστα τα λες...μονο ΑΥΤΟΙ πρεπει να εκθετουν τον κοσμο που δεν τους υπακουει τυφλα αλλα...ερχετε η ωρα και για αυτους να μην ανχονοντε...

      Διαγραφή
    3. ΒΡΗΚΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ, ΟΙ ΑΡΓΟΣΧΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΗΔΕΣ ΤΩΝ ΚΑΦΕΝΕΙΩΝ ΑΦΘΟΝΗ ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΝΑ ΧΟΡΤΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΚΟΡΕΣΤΗ ΚΑΚΙΑ ΣΑΣ!!!!ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΠΩΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΕΚΘΕΤΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Η ΜΗΠΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΘΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΤΕΣ???? ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΕΔΩ ΣΤΗ ΣΚΟΠΕΛΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΗΛΩΣΕΙ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ ΠΩΣ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΤΥΦΛΗ ΥΠΑΚΟΗ???ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ, ΕΧΕΙ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΑΣΧΗΜΑ Η ΖΕΣΤΗ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΓΓΕΦΑΛΟΥΣ.ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΜΙΚΡΟΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΦΤΑΝΕΤΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΖΟΣΑΣΤΕ ΟΤΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΑΜΙΛΙΕΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΤΥΦΛΗ ΥΠΑΚΟΗ ΑΠ ΟΛΟΥΣ ΠΡΟΣ ΑΥΤΕΣ.ΠΕΣΤΕ ΚΑΤΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΙ ΥΠΟΝΟΕΙΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ,ΧΩΡΙΣ ΑΣΑΦΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΣΚΟΠΕΛΟ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ.ΑΠ ΤΑ ΔΥΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΖΗΛΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΑΓΓΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠ ΑΥΤΑ, Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ,ΠΟΥ ΑΓΝΟΩ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΙΚΡΟΤΗΤΕΣ.ΑΠΛΩΣ ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΤΟΣΟ ΦΘΗΝΑ, ΤΟΥΣ ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ !!!!!!!

      Διαγραφή
    4. προς ανώνυμο, στις 11 Αυγούστου 2012 4:30 π.μ.

      Εσύ καλά κάνεις και λυπάσαι, αλλά με τη λύπη σου δεν βγάζεις τίποτα. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να σκεφτείς περισσότερο διάφορα γεγονότα, μιας και δεν υπάρχει κακία στα παραπάνω σχόλια, αλλά πραγματικές διαπιστώσεις.

      Το ότι υπάρχουν εκπρόσωποι οικογενειών, που πίσω από την κάλυψη των όποιων κομμάτων, τοπικών συνδυασμών, συσπειρώσεων κλπ εκθέτουν κόσμο -και μάλιστα άδικα- είναι γεγονός αδιαμφισβήτητο.

      Έλα όμως που πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις, πληρώνουν την αδικία που διέπραξαν. Εκτίθενται οι ίδιοι και μάλιστα ανεπανόρθωτα, μιας και εδώ έχουμε πραγματικά γεγονότα, καταγεγραμμένα στα αστυνομικά βιβλία συμβάντων και όχι «φανταστικές ιστορίες».

      Πες μου ότι όλα όσα συνέβησαν περί χαρακώματος με σπασμένο ποτήρι δεν είναι αλήθεια και θα σου ζητήσω συγνώμη πάραυτα. Και στην τελική, αν θες να ξέρεις, το χαράκωμα που έγινε μας αφορά όλους. Αύριο ίσως επιτεθεί και στον δικό μου γιό.

      Διαγραφή
  3. οντως κεραταδε και δαρμενοι θα καταντησουμε...!!!
    Αντι να πανε να βρουνε δουλεια...αρχιζουν και ρημαζουν τα σπιτια.Αλοιμονο σε καμια γριουλα που θα ξυπνησει και θα τους δει απο πανω,εκτος και αν αποφασισουν να μην ξυπνησει.Οντως πολλοι ειναι αυτοι που τους ξερουν.Αλλωστε και να μην τους ξερει κανεις λιγο να κοβει το ματι σου τους ξεχωριζεις και απο τισ φατσες.
    Εμενα προχθες μου κλεψανε ολη την βενζινη απο το αυτοκινητο.Κανω το κοροιδο ομως και δεν μιλαω γιατι συντομα θα βγει στον δρομο ο αγραφος νομος της δικαιοσυνης.Θα φανε τετοιο ξυλο που θα τους φτανει να βγαλουν και τον χειμωνα.
    Αν προσεξετε στις παραλιακες ταβερνες και καφε θα δειτε ποσα παιδια δουλευουν που δεν ειναι απο την Σκοπελο.Οι δικοι μας κανουν βολτα με το τσιγαρακι στο χερι και αφου δεν εχουν λεφτα ουτε για αυτο...μαζευονταιστα βραχακια και κανουν κουβεντουλα...που να παμε να χτυπησουμε να βγαλουμε κανα φραγκο ρε παιδια..!!!
    Να μην πω και ποσοι απο αυτους ειναι και βαπορακια..!!
    Ενα λαμογιο πολυτελειας που μενει στο δρομο προς σταφιλο..καθε μερα φερνει γυρω ολα τα εικονοστασια της Σκοπελου και αναβει τα καντηλια.Φενεται ο Θεος ο δικος του του τα προσφερει και αυτουνου ολα απλοχερα και δεν χρειαζεται να δουλεψει..!!
    Που θα παει ομως θα ερθει η ωρα και θα περασουμε εμεις καλα...και αυτοι καλυτερα..!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλε εχεις απολιτο δικιο για τα παιδια μας και εχω να κανω την εξης ερωτιση,πως ειναι δυνατον να δουλευουν ολλα τα παιδια τον μεταναστων και τα δικα μας να ειναι ολη μερα στις παραλιες στις καφετεριες στα μπαρακια και βολτες ολη τη νυχτα μεσα στα στενα με τα κολομηχανακια τους και δεν αφηνουν τον κοσμο να κοιμιθει, και που τα βρεισκουν και συντηρουνται?
      Οσο για τον τυπο προς το σταφιλο με την αλογο ουρα και οχι μονο πως ειναι δυνατον να το ξερουν ολοι εκτος απο την αστινομια...

      Διαγραφή
  4. Αν αγαπάνε τα παιδιά τους, οι ίδιοι οι γονείς πρέπει να τα καταγγείλουν, για να σταματήσουν τη σταδιοδρομία τους τώρα που ακόμα είναι μπουκαδόροι. Αν έχουν πάρει τέτοιο δρόμο τα παιδιά μας είναι πολύ δύσκολο να ανατραπεί η πορεία τους, γιατί το εύκολο χρήμα είναι ξεκούραστο και το ξοδεύεις χωρίς να το σκεφτείς. Δεν είναι εύκολο, αλλά πρόκειται για νέους. Η σιωπή, δεν είναι λύση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συγνώμη...Μήπως μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει την παρακάτω πρόταση;
    "...συνελήφθησαν μέσα σε σπίτι από τον γιο του ιδιοκτήτη, αλλά δεν κρατήθηκαν..."
    Δηλαδή πιάστηκαν επ' αυτοφόρω και αφέθηκαν ελεύθεροι λόγω έλλειψης στοιχείων;;;
    Ας μην τρελαθούμε τελείως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...συνελήφθησαν μέσα σε σπίτι από τον γιο του ιδιοκτήτη, αλλά έγειναν λαγοι....

      Διαγραφή
  6. θελω αρκετα σχολια για τα
    λουλουδια αυτα της Σκοπελου
    οπως μετον συντοπιτη μας που
    εκοψε ξυλα στο παλουκι.

    μενω στα ΖΩΝΙΑΝΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ κ ερχομαι διακοπες
    ΣΚΟΠΕΛΟ .
    κινδυνευω?
    τους εχεται ακομα ελευθερους?

    ΚΥΡΙΕ ΔΙΟΙΚΗΤΑ ΤΗΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΠΟΣΟ
    ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΣ ΕΙΣΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙ
    ΤΙ ΠΤΑΙΕΙ?
    οι προηγουμενοι γραψαν 'το πολιτικο κατεστημενο΄"

    τα παρακλαδια του στο νησι ???

    απο ζωνιανια αττικης καληνυκτα .

    πολλα βαπορια ρε παιδι μου ολλον τον χρονο στο νησι
    να μεγαλωσει το λιμανι? να βυθιζουμε οσα δεν
    μας αρεσουν?

    εγω παντως εχω αδυναμια στα αρωματικα φυτα της
    σκοπελου μεντα -φωσκομηλο-φλισκουνι-ριγανη-τσαι
    δυοσμο.
    ντοπιο πραμα -ξερεις τι πινεις-ΑΝΟΘΕΥΤΑ.

    ΕΨΙΛΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. αφήστε ρε της βλακείες όλα είναι μούφα παραμύθια κανένα παΐδι δεν πιάστηκε όπως λένε σταματήστε την λάσπη και της συκοφαντίες αν ήταν δικά σας τα παιδιά θα κάνατε αλλά πράγματα ντροπή σας η σκόπελος είναι ένα ήσυχο νησί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλε μου αγνωστε 9 αυγουστου 10.30
      καπου στο μηνυμα σου αναφερεις το εξης:
      "αν ηταν δικα σας παιδια θα κανατε αλλα πραγματα......". αρα δηλαδη εσυ ξερεις οτι εχει συμβει κατι τετοιο και γνωριζεις και τινος παιδια ειναι απο την στιγμη που αναρωτιεσαι τιθα γινωταν αν ηταν τα δικα μας τα παιδια.
      τελος παντων καλο ειναι να μην γινωνται τετοια πραγματα σε αυτον τον τοσο μικρο τοπο που ζουμε, γιατι αν αρχισουμε ετσι τοτε με δυσκολια μπορω να φανταστω που θα καταληξουμε.
      και αν κατα τυχη γνωριζουμε το παραμικρο να εισαι σιγουρος πως με το να ξορκιζουμε το κακο και να προσπαθουμε να βρουμε δικαιολογιες, μονο να το μεγαλωσουμε μπορουμε και να κρυβουμε τα σκουπιδια κατω απο το χαλι.
      αρα κατα την γνωμη μου που ειναι σιγουρος οτι δεν σου λεει κατι εσενα,(και αν κανω λαθος σου ζητω και συγνωμη) καλο θα ηταν να προσπαθησουμε να αποτρεψουμε οποια τετοια φαινομενα, και αν μπορουμε και γνωριζουμε κατι παραπανω , να μην προσπαθουμε να καλυπτουμε, αλλα να συμβουλευουμε οπου και οπως μπορουμε.
      σε αυχαριστω που διαβασες την αποψη μου.

      Διαγραφή
  8. Όπως μας πληροφορεί ο Γιώργος Σκλάβος, μεσημέρι 2.30 διέρρηξαν το σπίτι του στις Ράχες Σκοπέλου και αφήρεσαν χρήματα και κοσμήματα. Φεύγοντας οι διαρρήκτες πήραν μαζί τους και την κάρτα ανάληψης μαζί με το pin που βρήκαν σε κάποιο άλλο συρτάρι και έκαναν ανάληψη από το ΑΤΜ 700 ευρώ!
    Ο κ. Σκλάβος ο οποίος έκανε μήνυση στο Α.Τ. Σκοπέλου, μας είπε:
    «Ο δήμαρχος, που είναι ο άρχων του νησιού, γιατί δεν ασχολείται με αυτό το τόσο σοβαρό θέμα;»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ειμαι 35 χρονων και οταν ακουγα τον πατερα μου να μιλαει για τα παιδικα του χρονια μου ερχοταν η επιθυμια να τον παρω αγκαλια και να το σφυξω γιατι καταλαβαινα απο τα βιωματα του πως δεν περασε ξενοιαστα παιδικα χρονια.Απο 9 χρονων στην οικοδομη.Χορτασε το κορμακι του δουλεια.Δεν ηταν ομως αυτος η εξαιρεση και τα αλλα παιδια ηταν σε καλυτερη μοιρα,αντιθετα αυτος σε σχεση με κατι αλλους ηταν και τυχερος γιατι ηταν σε μαστορα που μεσα σε λιγα χρονια τον εκανε και μαστορακι και εβγαζε το χαρτζηλικι του.
    Κλειναν τα σχολεια και ολα τα παιδια τρεχανε κοντα στους τεχνητες,στα κτηματα,και στα ζωα για να μπορεσουν και αυτα να πανε ενα κομματι ψωμι το βραδυ στο σπιτι
    Δεν ειναι τυχαιο πως η γεννια του 40 και 50 σχεδον ολοι τους εκαναν προκοπη.Τωρα η γεννια του..80 και μετα εχω την εντυπωση πως θα αρχισει το ξεκοκαλισμα.

    Τωρα ολοι λενε..δεν συμφερουν τα ζωα,δεν συμφερουν τα κτηματα και αν βρουν και καπου δουλεια,εχουν την απαιτηση να παρουν και μεροκαμματο τεχνικο.Ουτε καν εργατικο.
    Μιλαω βεβαια για το μεγαλυτερο συνολο γιατι βεβαια υπαρχουν και οι εξαιρεσεις και αυτες θα ειναι και αυτες που θα επιβιωσουν σε αυτον τον τοπο.
    Υπαρχει κριση και ανεργεια και το χειμωνα θα ειναι ακομα πιο δυσκολα.Τα περισσοτερα κτηματα ομως εχουν καταντησει δασικες εκτασεις που προφανως μιας και φετος ολα δειχνουν πως θα εχει λαδια,την τελευταια ωρα θα κρεμασουν το χορτοκοπτικο στην πλατη του αλβανου να καθαρισει τα πολλα πολλα γυρω απο τα δεντρα,και μετα θα παρει και το καλαμι να αρχισει αυτος το τιναγμα και η γυναικα του το μαζεμα.
    Θα παρουν λοιπον αυτοι τουλαχιστον 80 ευρω την ημερα και την ωρα που θα σχολανε αυτοι θα ξυπνανε τα δικα μας τα κανακαρια να πανε να πιουνε τον καφε που τον πληρωνει ο μπαμπας στην καφετερια και να δουνε και λιγη μπαλα.Εεεε μετα παλι σπιτι μανα τι φαι εκανες...και αλοιμονο ετσι και εχει φτιαξει φακες και οχι κανα μπιφτεκι...!!!

    Μαλλον φταιει που καποιοι δεν ηθελαν τα παιδια τους να εχουν τα ιδια παιδικα χρονια οπως αυτοι και προσπαθησαν με κινητρο τα γραμματα και τις σπουδες να φτιαξουν ενα καλυτερο και πιο ξεκουραστο μελλον για τα ιδια.
    Ειναι κριμα για καποια παιδια που ειχαν την ορεξη και το ταλεντο των γραμματων να μην μπορουν δουλεια...αλλα εδω κουτσοι στραβοι ολοι στον Αδη..!!!

    Δυστυχως η κατασταση συντομα θα ειναι εκτος ελεγχου.

    Αποτυπωθηκε στο μυαλο μου μια κουβεντα του μαστρο Παντελη του Κεφαλωνιτη που γεροντακι αυτος,και παιδακι εγω τον ακουσα να λεει πως παλια καθονταν το πρωι στο καφενειο περιμενωντας να ερθει η ωρα να πανε στην δουλεια,περναγε ο κλασσικος τεμπελης του νησιου και ολοι απορουσαν πως μπορουσε να καθεται.
    Τωρα αλλαξανε τα πραγματα.Θα περναει ενας να παει για δουλεια και τα τεμπελχανεια θα καθονται και θα τον κοροιδευουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ!

      Διαγραφή
    2. ΠΟΛΥ ΑΛΗΘΙΝΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΜΕ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΕΙ ΒΑΘΙΑ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΗΤΑΝ ΟΠΩΣ ΠΑΛΗΑ. ΤΩΡΑ ΑΛΛΑΞΑΝ ΟΛΑ ΠΙΑ. ΠΡΟΣ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΦΥΣΙΚΑ.ΚΙ ΕΓΩ ΜΙΚΡΗ ΗΜΟΥΝ ΠΟΥ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟΝ ΚΥΡ ΠΑΝΤΕΛΗ. ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΕΛΕΓΕ. ΤΩΡΑ ΒΛΕΠΩ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΟΜΟΥΝ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΚΑΤΙ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ !!!!!

      Διαγραφή
    3. Μπορεί άραγε να ζήσει κάποιος μόνο από τα κτήματά του καλιεργώντας ελιές, δαμάσκηνα ή αμύγδαλα στη σημερινή κοινωνία αν δεν έχει πολλά κτήματα και με αυτές τις τιμές που έχουν τα προιόντα και τα μεροκάματα? Οι μάστορες πριν 60 χρόνια ξυπνούσαν από τις 4:30 το πρωί μπαίναν καβάλα στα γαιδούρια και καμιά φορά πηγαίναν 2 ώρες δρόμο στον Πάνορμο η ακόμα και στη Γλώσσα το ειδικευόμενο παιδί που ήταν πολλές φορές 11 και 12 χρονών περπατούσε με τα πόδια όλη αυτή τη διαδρομή καμιά φορά κρατούσε και κανένα εργαλείο, δούλευαν 4 ώρες ξεκουράζονταν και δούλευαν και το απόγευμα και μετά γύριζαν τη νύχτα πίσω με τα πόδια.Αν μερικοί αναπολείτε αυτή τη ζωή είναι επειδή πραγμματικά δεν την ζήσατε, να μην την εύχεστε ούτε στα παιδια του χειρότερου εχθρού σας.

      Διαγραφή
    4. ΕΔΩ Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΤΑ ΖΩΑ, ΤΑ ΚΤΗΜΑΤΑ Η ΤΟΥ ΜΠΑΚΤΣΕΔΕΣ ΠΡΟΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗ.Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΠΑΛΗΑ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΚΑΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΑΝ ΕΝΑ-ΔΥΟ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΑΝ.ΤΩΡΑ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΣΟΥΛΑΤΣΑΡΟΥΝ Η ΤΗΝ ΑΡΑΖΟΥΝ ΣΕ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ, ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΟΣΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΚΟΒΟΥΛΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΜΕΤΡΑΝΕ ΤΙ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΕΧΟΥΝ.ΑΣ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ.ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΕΘΕΝΑ. ΟΠΩΣ ΣΤΡΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΚΟΙΜΑΤΑΙ!!!!!

      Διαγραφή
    5. Το χειροτερο πραγμα ειναι να ξυπνας και να μην θες η να μην εχεις να κανεις απολυτως τιποτα..!!
      Οι σημερινες συνθηκες δεν εχουν καμια σχεση με αυτες που πολυ σωστα αναφερεις παραπανω που βιωνανε ο κοσμος πριν 50 χρονια.
      Τωρα δεν ξυπναει κανενας νεος στις 4.30 το πρωι να παει στο κτημα με τον γαιδαρο.ολοι εχουμε αυτοκινητα η μηχανακια.Σχεδον ολοι εχουν χορτοκοπτικα και οσοι δεν εχουν ειναι πολυ φτηνα να αγορασουν.κανενα παιδι στην ηλικια των 11 και 12 δεν θα το δεις στο κτημα με το τσαπι να θαμνευει..!!
      Εγω ευχαριστω τον πατερα μου που αγωνιστηκε με κοπω ολα του τα χρονια να κανει μια περιουσια που την μοιρασε σε εμενα και στα αλλα δυο αδερφια μου και η ελαχιστη υποχρεωση που νοιωθω εγω πως εχω μιας και δεν τα αγορασαμε εμεις ειναι να δειξω πως ειμαι σε θεση να τα κρατησω αξιοπρεπως...και αυριο να τα μεταβιβασω και εγω στα παιδια μου.
      Βεβαια σημαντικο ρολο επαιξε που μωλις εβρισκε ευκαιρια μας επαιρνε κοντα του στα κτηματα και με τον τροπο του και την επιβραβευση μας εκανε να τα αγαπησουμε σαν κομματι του εαυτου μας.Ουτε εμενα ο πατερας ηταν αγροτης..αλλα οπως και αυτος ετσι και εγω εμαθα να τιναζω,εμαθα να κλαδευω,εμαθα να εχω οικοσιτα ζωα,εμαθα να εχω τον δικο μου κηπο με τα λαχανικα και σημερα που σου γραφω αν ερχοσουν σπιτι μου θα εβλεπες πως οχι μονο δεν μας λειπει τιποτα...αλλα προσφερω και πολλα απο αυτα σε φιλους.
      Δεν εχω αναγκη κανεναν να τον βαλω μεσα στην περιουσια μου και να πληρωνω την δικια του δουλεια σαν επιστημη.

      Ενα παραδειγμα θα σου πω..η γιδα θα σε αναγκασει να πας στο κτημα.Ετσι λοιπον θα κλαδεψεις το δεντρο.Θα παρεις τα ξυλα σου και θα την καθαρισεις και αυτην γυρω γυρω.Θα ερθει η εποχη να μαζεψεις τις ελιες σου και το κτημα σου θα ειναι πεντακαθαρο.Θα βγαλεις το δικο σου λαδακι που με λαχταρα θα κανεις ζουπες και τιγανιτες να φας.Επισης απο την γιδα θα παρεις και το γαλα και το κατσικακι σου.
      Ολα αυτα δεν μου εχουν στερησει ουτε τον καφε μου,ουτε την βολτα μου, ουτε τα μπανια μου.
      Ισως να τα βλεπουμε τα πραγματα διαφορετικα.Εγω παντως πιστευω πως αν υπαρχει θεληση ολα γινονται.Δεν σου λεω πως θα πληρωθουν οι λογαριασμοι και τα χαρατσια και ολα τα αλλα εξοδα της καθημερινοτητας που μας κυνηγανε,αλλα και να καθομαστε οταν δεν εχουμε δουλεια μεσα στο σπιτι ειναι καλυτερα..?
      Αν εχεις κτηματα και παιδια βεβαια και νομιζεις πως πλεον δεν αζιζουν να ασχοληθουν,καλυτερα ειναι να τα πουλησεις εσυ που πιστευω πως θα γνωριζεις την αξια τους,αλλιως αυριο θα τα πουλησουν αλλοι για ενα αυτοκινητο η ενα ταξιδι στην Ταιλανδη.

      Το δικο μου ομως ερωτημα ειναι πως θα ενοιωθες εσυ αν εβλεπες τον γιο σου να παιρνει την πρωτοβουλια και να βαζει τα εργαλεια του στο αυτοκινητο ετοιμος να παει στο κτημα που εσυ η ο δικος σου πατερας κοπιασε να το αγορασει..?



      Διαγραφή
  10. η μικροπρεπεια μερικων δεν εχει ορια.οταν σας κλεβει το κρατοσ ειναι καλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μια στιγμή για να καταλάβουμε αυτό που γράφεις...
      Δηλαδή επειδή μας "κλέβει" το κράτος, πρέπει να ανεχόμαστε να μας κλέβουν και κάποιοι τεμπέληδες που το μόνο που κάνουν όλη μέρα είναι να κάθονται να καπνίζουν και να ασχολούνται με μηχανάκια;;;;
      Μήπως πρέπει να τους πούμε και ευχαριστώ;;;;
      Ή μήπως να τους προσκαλέσουμε στο σπίτι μας και να τους αφήσουμε να δράσουν ανενόχλητοι;;;
      Έλεος!!!

      Διαγραφή
    2. ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΚΛΕΨΙΕΣ ΚΑΙ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΗ ΤΙΜΩΡΙΑ.ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΘΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΠ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΖΟΥΓΚΛΑ.ΑΣ ΛΟΓΙΚΕΥΤΟΥΜΕ ΛΙΓΟ,ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΠΙΑ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ???????

      Διαγραφή
  11. ΑΣΧΕΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΑ ΟΝΤΩΣ.ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΝΑ ΚΑΥΓΑΔΑΚΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΦΤΑΝΟΥΝ ΝΑ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΕΚΘΕΤΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΥΠΑΚΟΥΕΙ ΤΥΦΛΑ?????ΤΙ ΑΝΟΗΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ????ΒΛΑΚΕΙΕΣ, ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΑ ΟΛΑ. ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΣ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ, ΚΑΤΩ ΣΤΑ ΛΙΑΚΟΜΑΤΑ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΔΩ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΝΟΜΟ ΣΑΣ ΤΗΝ ΤΡΙΧΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΡΙΧΙΑ, ΚΡΙΜΑ ΚΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΥΤΟΚΤΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.ΚΥΤΤΑΞΤΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΧΑΛΙΑ !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σε λιγο θα ρωταμε...και τι δουλεια κανεις παληκαρι μου και θα περνουμε για απαντηση...μπουκαδορος...!!!

    Πρωτεινω ιδεα.Χαρτι στην πορτα που να κατατοπιζει τα παιδια που ακριβως στο σπιτι ειναι τα λεφτα,τα κοσμηματα,το μπρικι με τον καφε και το σαντουιτς τυλιγμενο στην μεμβρανη μηπως θελουνε να το παρουνε και μαζι..!!!
    Κριμα ειναι να γινεται ολο το σπιτι ανω κατω.Μετα θα πληρωσουμε και γυναικα να μας το συμμαζεψει..!!
    Επισης...γινεται να μας αφηνουν καποιο τραπεζικο λογαριασμο να πηγαινουμε καθε τελος του μηνα να τους βαζουμε εμεις τα λεφτα.Ελπιζω να μην εχουν απαιτηση να υπαρχει και ελαχιστο οριο ποσου..!!

    Μαλλον η φιλη 8.45 μ.μ. δεν μπορει να δεχτει το γεγονος οτι ο γιοκας της εχει φτασει τα 2 μετρα αχρηστο κορμι...και σου λεει αφου κλεβει το κρατος γιατι να μην το κανει και το παιδι...!!!

    Αρε μουσκεμενη σανιδα που θελουνε καποιοι...!!!
    Αλλα οταν μεσα στο σπιτι τον τελευταιο λογο τον εχει η μαμα...τι περιμενεις...!!!
    Πηγαινε εσυ κοροιδο για το μεροκαμματο και να μην γυρισεις σπιτι αν δεν το βρεις.Αστο το παιδι...κοιμαται.Ηρθε νωρις το πρωι στο σπιτι ΛΙΩΜΑ....απο το αμμος...!!!

    Κυρια μου...βοηθεια σας και καλα ειναι να κοιταξεται να δωσετε λυση στο προβλημα που μεγαλωνεται και οχι να απαντησετε στο σχολιο μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Παει μια φορα ενα μικρο παιδακι στην μανα του ενα αυγο και της το δινει.Εποχη δυσκολη με φτωχεια και πεινα.Το παιρνει και χωρις να τον ρωτησει του το βραζει και το τρωει.Την αλλη μερα το ιδιο και παλι το ιδιο μεχρι που καποια στιγμη το παιδι πηγε την κοτα στο σπιτι.Αααα...τωρα θα φαμε καλα λεει η μανα.
    Εφτασε το παιδι να γινει αντρας και ειχε κατακλεψει το χωριο.Κοτες, κατσικια, μεχρι που πηγε να παρει ολοκληρο μοσχαρι και τον πιασανε.
    Βγηκε η αποφαση να τον κρεμασουν στην πλατεια του χωριου για παραδειγματισμο.Αυτος λοιπον λιγο πριν τον κρεμασουνε ζητησε σαν τελευταια επιθυμια να φερουν την γρια μανα του να την δει.Αυτη μεσα στα κλαματα και την συγκινηση του ειπε τι θελεις παιδι μου.Ελα μανα κοντα να σου πω κατι στο αυτι.Πολυ κοντα ομως..!!
    Παει λοιπον αυτη κοντα και της πιανει το αυτι με τα δοντια του και της το κοβει..!!!
    Ολοι στην πλατεια ξεσηκωθηκανε με φωνες...και του ειπανε γιατι το εκανες αυτο....!!!
    Οταν λεει ημουν μικρος και της πηγα το αυγο,αντι να με δειρει και να με μαλωσει να μην το ξανακανω,μου ειπε μπραβο παιδακι μου καλα εκανες...!!!
    Και λεει ο δικαστης...κατεβαστε αυτον απο την κρεμαλα και ανεβαστε την γρια...!!!

    Ας αρχισουν καποιοι να ενδιαφερονται οπως πρεπει για τα παιδια τους γιατι αυτα τα ιδια καποια στιγμη θα τους ριξουν και ευθηνες...!!!

    Ειπα την ταπεινη μου αποψη με μια ιστορια που ισως να ηταν και αληθεια...ισως και οχι.Παντως εχει βαση..!!!
    Ευχαριστω..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ. ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΟΣΟ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΚΟΥΝΕ ΚΑΘΟΛΟΥ.ΕΜΕΙΣ ΖΗΣΑΜΕ ΠΟΛΥ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ο κ βενιζελος ειναι στη σκοπελο και σας ευχαριστει για τισ ηρεμες, ξεγνιαστες και ασφαλεις διακοπες που του προσφερουμε.ποιος σας πηρε ποιο πολλα ο κ αντιπροεδρος η τα παιδακια.ειναι απλη η ερωτηςη και δεν σηκωνει προβοκατορικη απαντηση.τυπου τεμπελικα παιδια κτλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με έκπληξη διαπιστώνω πως μερικοί συνεχίζουν να επικροτούν και να επιβραβεύουν αυτά τα παιδιά που με την δράση,την συμπεριφορά και τον χαρακτήρα τους, έχουν δημιουργήσει και συνεχίζουν να δημιουργούν πάρα πολλά προβλήματα!
      Αν είναι δυνατόν! Γι' αυτό πάμε από το κακό στο χειρότερο!
      Αγαπητέ 11 Αυγούστου 2012 8:29 μ.μ. διάβασε σε παρακαλώ ξανά τα σχόλια των προηγούμενων αναγνωστών μήπως και καταλάβεις επιτέλους ποια πρέπει να είναι η στάση γενικά όλων των γονιών απέναντι στα παιδιά τους και άσε στην ησυχία τους τους πολιτικούς και το κράτος.
      Στο κάτω κάτω το κράτος εμείς το φτιάχνουμε και έχουν το δικαίωμα της ψήφου και της επιλογής.
      Στην περίπτωση όμως των παιδιών που είναι το μέλλον της χώρας μας, μόνο οι γονείς οφείλουν να κάνουν σωστή δουλειά διαφορετικά θα τους αξίζει αυτό που έπαθε η γρια της παραπάνω ιστορίας. (Η οποία πρέπει να είναι αληθινή γιατί την έχω ξανακούσει από την μητέρα μου και την γιαγιά μου εδώ και αρκετά χρόνια...)

      Διαγραφή
  16. Μπορείτε να μας ενημερώσετε για την κατάληξη των περιστατικών? Έγιναν μηνύσεις, καταγγελίες? ή ΄μήπως τα λεφτά και τα "καλά ονόματα" είναι υπεράνω του νόμου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. και εγω 9 26 με εκπληξη διαπιστωνω οτι μετα απο 4 χρονια κρισης δεν εχεις καταλαβει τιποτα.καλα να παθεις ακομα και αλλα πολλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάλλον είσαι εκτός τόπου και χρόνου αγαπητέ αναγνώστη και αναφέρεσαι σε άλλο άρθρο και όχι στο συγκεκριμένο!
      Διαφορετικά δεν μπορεί να γράφεις τόσο άσχετα πράγματα!
      Μιλάμε για τις κλοπές που έγιναν στην Σκόπελο από Σκοπελίτικα παιδιά που δεν έχουν μεγαλώσει σωστά και δεν έχουν πάρει ηθικές αξίες από το σπίτι τους κι εσύ γράφεις για τα 4 χρόνια κρίσης!!!
      Για ηρέμησε λιγάκι διαφορετικά θα μας κάνεις να πιστέψουμε πως επειδή βρισκόμαστε σε περίοδο κρίσης, πρέπει να αρχίσουμε να κλέβουμε ο ένας τον άλλον για να μπορέσουμε να επιβιώσουμε!!!!!
      Τότε προσκάλεσε στο σπίτι σου τους νεαρούς κλέφτες και σου εύχομαι να πάθεις αυτά και άλλα πολλά, ότι πραγματικά σου αξίζει!

      Διαγραφή
    2. καλα ο.κ και εγω απο το χειμωνα που θα πεινας και θα κλαψουριζεις και θα μιλας για κρισεις εγω θα σου λεω για τα παιδακια που κλεβανε το καλοκαιρι και για αλλα τετοια κοινωνικα φαινομενα!

      Διαγραφή
  18. παιδια,ειμαι μαζι σας,οχι με τον βενιζελο.ομως σας παρακαλω μην μπειτε στο σπιτι μου ξαφνικα και με τρομαξετε και παρετε το πενηνταρικο που θα βρειτε.μπειτε στου βενιζελου,εκει σιγουρα θα εχει πολλα να παρετε.προσεξτε ομως μη σας πιασει ,καλη τυχη και φιλακια. μανουλες και πατερουλιδες σοβαρολογω.καντε κατι για τα παιδια σας,υπαρχουν και ΕΙΔΙΚΟΙ.το κρατος και η παιδεια δεν θαπαθουν τιποτε αν τα παιδια σας τα τσιμπισουν.εσεις θα το λουστειτε.πως μπορω να βοηθησω δεν ξερω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πριν τις κλεψιες εγιναν κι αλλα πολυ σοβαρα που σκεπαστικαν. Γ Ι Α Τ Ι΄΄. Ειναι κι αυτο απ τα γνωστα καλα παιδια, καθε φορα η παρουσια του ειναι αισθητη. Κι εχουμε και κοριτσακια που σκυλοβριζονται και μαλλιοτραβιουνται τις πρωινες ωρες, αλλα η αστυνομια σας πληροφορω πως την καλυψε, ουτε ελεγχος ουτε τιποτα...

      Διαγραφή
  19. Διαβάζω τα σχόλια σας και έχω μείνει άφωνος! Έχω να έρθω στο νησί πάνω από 5 χρόνια αλλά οι αναμνήσεις μου είναι τελείως διαφορετικές. Σχεδόν δεν πιστεύω πως μιλάτε για τη Σκόπελο τόση ώρα..Λυπάμαι για αυτή την τροπή που έχει πάρει η ντόπια κοινωνία. Και προτρέπω τους όποιους εναπομείναντες με 5 δεκάρες μυαλό ή όρεξη, να πιέσουν τους τοπικούς φορείς, Δήμο και Αστυνομία, να εφαρμόσουν κάποιο πλάνο από τα πολλά που υπάρχουν, ώστε να εκλείψουν τέτοια φαινόμενα. Δε μπορώ να διανοηθώ πως συμβαίνουν τέτοια πράματα στο νησί από σκοπελιτάκια και η κοινωνία λειτουργεί μουδιασμένη στον αυτόματο πιλότο. Πιέστε όσο μπορείτε τους αρμόδιους φορείς για μέριμνα και προφύλαξη των παιδιών που καταντούν να κλέβουν στο νησί. Σίγουρα έχουν μερίδιο ευθύνης πολλοί, αλλά κυρίως μεριμνήστε για τα αίτια και καταπολεμήστε αυτά. Μην περιμένετε έτοιμες λύσεις. Δεν υπάρχουν. Ξέρετε πως σκέφτεται ένας αστυνομικός στο νησί, που κάνει την υποχρεωτική του θητεία για λίγα χρόνια? Δε δίνει ένα αγγούρι..το κεφάλι του θέλει να έχει ήσυχο.. Είναι δουλειά του Δημάρχου και των τοπικών φορέων να λάβουν μέτρα δραστικά ώστε αυτό που συμβαίνει να μην πάρει διαστάσεις. Μετά δύσκολα ανατρέπεται. Ασχοληθείτε με την ανάπτυξη και τον Τουρισμό και δώστε διεξόδους και προοπτική στους νέους του νησιού. Ούτε καταστολή ούτε απομόνωση. Προοπτική. Αναμένω από τους αρμόδιους φορείς το Leadind by Example..αλλιώς σπίτι τους, δεν κάνουν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΩΡΑΙΑ ΛΟΙΠΟΝ
    ΑΝ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΑΝΑΜΟΡΦΩΤΗΡΙΟ ΤΑ ΄΄ΠΑΙΔΙΑ'
    απο την ΣΚΟΠΕΛΟ
    ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΤΙ ΤΙΜΩΡΙΑ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ
    ΠΟΥ ΤΗΝ ΡΗΜΑΞΑΝ ΣΤΟ ΚΛΕΨΙΜΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ
    ΜΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ
    ΤΩΝ ΚΛΟΠΙΜΑΙΩΝ .

    ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΘΩΩΝΩ .

    ΒΑΣΕΙ ΣΧΕΔΙΟΥ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΘΗΚΕ Η ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ -ΠΑΡΑΓΩΓΗ -ΔΟΛΩΜΑ ΟΙ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ
    ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΓΕΩΡΓΙΑΣ
    ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΟΧΙ ΑΥΤΑΡΚΗΣ ΣΕ ΤΡΟΦΙΜΑ.
    ΑΡΑ ΕΞΑΡΤΩΜΕΝΗ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΑΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

    Δ.Θ

    ΓΙΑ ΓΙΝΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΞΑΡΤΩΜΕΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ο καιρός πέρασε, αυτή η ανάρτηση είναι η δημοφιλέστερη του μήνα και τα κλεφτρόνια συνεχίζουν την δουλειά τους. Μαζευτείτε κωλόπαιδα μην έχουμε άσχημα ξεμπερδέματ. Σας ξέρω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΠΑΙΔΙΑ
    ΤΗΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ
    ΟΠΟΥ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΕΞΩΚΛΗΣΣΙΑ Κ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ.

    ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ Κ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Κ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ Κ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΗΚΑΝ
    ΔΙΑ ΙΔΙΟ ΟΦΕΛΟΣ .
    ΜΙΚΡΗ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΤΕ.
    ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΠΩΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ-ΚΑΠΟΙΕΣ
    ΜΕ ΣΠΙΤΙΑ Κ ΚΤΗΜΑΤΑ .

    ΟΛΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΟΥ ΕΥΛΑΒΟΥΣ ΛΑΟΥ ΤΗΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ.
    ΓΙΑΤΙ ??

    Θ.Δ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.