Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

Alonissos Challenge 2013

Αγώνες δρόμου και περιπάτου διαφόρων αποστάσεων για μεγάλους και παιδιά με τον τίτλο: «Alonissos Challenge 2013» (κλικ) πραγματοποιήθηκαν χθες στην Αλόννησο από τον Οργανισμό Πολιτιστικών Αθλητικών Κοινωνικών Δράσεων Αλοννήσου.
Στόχος της διοργάνωσης ήταν η προσέλκυση δρομέων και αθλουμένων από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, ώστε να γνωρίσουν τις ομορφιές της Αλοννήσου, τρέχοντας ή περπατώντας σε διάφορες διαδρομές.
Έγιναν 3 αγώνες δρόμου αποστάσεων 30 χλμ., 10 χλμ. και 2 χλμ. (για παιδιά) και 2 διαδρομές για περιπατητές στα πανέμορφα τοπία του νησιού.
Η εκκίνηση και ο τερματισμός έγινε στο Πατητήρι.
Οι φωτογραφίες από την φίλη Φιλίτσα Θέμελη.

4 σχόλια:

  1. ΣΥΓΧΑΡΗΤΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΥΠΕΡΟΧΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΑΛΟΝΝΗΣΟΥ.ΑΘΛΗΤΕΣ,ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ,ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ,ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΝΗΣΙΟΥ,ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΛΥΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΕΜΕΝΑΝ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΠΗΡΑΝ ΑΡΙΣΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗΚΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΗΜΕΡΟ!!!ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!
    ΕΜΕΙΣ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΝΗΣΙΑ ΠΑΛΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ ΤΟ ΜΑΘΑΜΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ένα μήνα πριν -Πέμπτη 9 Μαΐου- είχε γίνει ανακοίνωση από αυτό το blog εδω:

      http://efimerida-sporades.blogspot.gr/2013/05/alonissos-challenge-2013.html

      Διαγραφή
    2. ΤΟΤΕ ΣΥΓΝΩΜΗ. ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΥΠΕΝΘΥΜΗΣΗ ΟΤΑΝ ΠΛΗΣΙΑΖΕ Η ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ. ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΔΕ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ.

      Διαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.