Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

Χειροκροτήθηκαν τα τμήματα ρυθμικής Σκιάθου

Παρουσίαση των τμημάτων ρυθμικής γυμναστικής, μοντέρνου χορού, latin και zoumba πραγματοποιήθηκε από το αθλητικό τμήμα του Δήμου Σκιάθου, το Σάββατο βράδυ, 8 Ιουνίου 2013, στο ανοιχτό θέατρο στο Μπούρτζι.
Συμμετείχαν παιδιά νηπιακής ηλικίας, μαθητές των Δημοτικών Σχολείων, Γυμνασίου και Λυκείου καθώς και το τμήμα ενηλίκων, το οποίο πρώτη φορά φέτος έκανε την εμφάνισή του δημόσια και παρουσίασε latin και zoumba χορούς. Μια καταπληκτική παρουσίαση κατά γενική ομολογία όλων των παρευρισκομένων.
Το αθλητικό τμήμα του Δήμου Σκιάθου το οποίο λειτουργεί εδώ και πολλά χρόνια με μεγάλη επιτυχία και τα μέλη του είναι γύρω στα 160 έχει ως εκπαιδευτικούς τμημάτων τους Πόλυ Κουτσίκου, Γιώργο Καρανικόλα και Τζίτζι Βαρσάκη, τους οποίους ο κόσμος ευχαρίστησε θερμά για το σπουδαίο έργο που επιτελούν.
Στο ανοιχτό θέατρο που ήταν κατάμεστο από κόσμο, σε μια ατμόσφαιρα γιορτινή, χαράς και ενθουσιασμού χαιρετισμό απηύθυνε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ζαχαρίας Μαθηνός ευχαριστώντας τα μέλη του αθλητικού τμήματος, τους εκπαιδευτικούς, τους γονείς των παιδιών και όλους τους παρευρισκομένους που στηρίζουν τέτοιου είδους προσπάθειες.
Την εκδήλωση έκλεισε ο Δήμαρχος Σκιάθου Νίκος Πλωμαρίτης εκφράζοντας την σκέψη του ότι, παρόλες τις δυσκολίες και...
αντιξοότητες των καιρών μας, καταφέρνουμε να γεμίζουμε με χαρά τις ψυχές μας με τέτοιες όμορφες εκδηλώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.