Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Ο Ν.Ι.Κ.Ο.Σ με τα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου

Συνάντηση στις εγκαταστάσεις του Ν.Ι.Κ.Ο.Σ. στο λιμάνι είχαν μέλη του Ομίλου με μαθητές του Πεπαρήθειου Δημοτικού Σχολείου, με σκοπό τα παιδιά να γνωρίσουν τον ναυταθλητισμό και να ασχοληθούν με αυτόν.
Όπως ο κάθε ναυτικός όμιλος, έτσι και ο Ν.Ι.Κ.Ο.Σ. προσφέρει την πιο γοητευτική άθληση για τα παιδιά σε ένα νησί. Η ναυτοσύνη και η άμεση επαφή με...
την θάλασσα και τους ανέμους που αποκτά ένας αθλητής, όπως και με το κολύμπι, του επιτρέπει να αισθάνεται ελεύθερος και ανεξάρτητος.
Τα παιδιά από την φύση τους ελεύθερα ενθουσιάστηκαν με την παρουσίαση της Έλενας Κυριάκη, αθλήτριας του Ν.Ι.Κ.Ο.Σ. και συμμαθήτριας τους, με ένα laser (τύπος αγωνιστικού σκάφους) να τους δείχνει τις ναυτικές ικανότητες της. Η διάθεση για συμμετοχή υπήρξε μεγάλη και ο ενθουσιασμός τους έκδηλος.
Τον λόγο τώρα πλέον τον έχουν οι γονείς, που με την συναίνεση τους θα κάνουν πραγματικότητα την συμμετοχή των παιδιών μας σε ένα ωραίο «ναυτικό ταξίδι», που θα το γεύονται σε όλη τους την ζωή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.