Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013

Παράρτημα της K-1 GYM/ BRASA JIU JITSU στην Σκόπελο

Μάνος Βασιλείου: την αγωνιστική περίοδο 2013-2014 θα φέρουμε ακόμα περισσότερα μετάλλια στο νησί, σε όλα τα επίπεδα.
Μια δυνατή συνεργασία ξεκίνησε ο εκπαιδευτής πολεμικών τεχνών του Α.Ο. Σκοπέλου Μάνος Βασιλείου, με μια από τις πιο μεγάλες σχολές της Αθήνας στα αθλήματα Kickboxing, brazilian jiu jitsu και ΜΜΑ, την σχολή Κ-1 GYM / BRASA clube de Jiu jitsu των Παναγιώτη Σώζου και Ηρακλή Γρηγοριάδη.
Ο Παναγιώτης Σώζος ασχολείται με το Kick Boxing από το 1991. Το 1992 κατέκτησε το πρώτο του Πανελλήνιο πρωτάθλημα και το 1993 έγινε μέλος της Εθνικής ομάδας όπου και παρέμεινε ως το 2000.
Ο Π. Σώζος (δεξιά) με τον Μιχάλη Ζαμπίδη
Από το 1993 υπήρξε συναθλητής με τον Μιχάλη Ζαμπίδη στον ίδιο σύλλογο και έπειτα στην ίδια επαγγελματική ομάδα, οπού αγωνίστηκαν σε πάρα πολλές διοργανώσεις εντός και εκτός Ελλάδος. Την περίοδο 2007-08-09 διατέλεσε επικεφαλής της προπονητικής ομάδας του Μιχάλη Ζαμπίδη με 5 συμμετοχες στα Κ-1 (Ιαπωνία) και 2 συμμετοχες στην Αυστραλία.
Στην 12χρόνη πορεία του σε επαγγελματικούς αγώνες απαριθμεί 68 νίκες σε 82 αγώνες και 19 Κ.Ο. Διδάχθηκε από τους κορυφαίους Δασκάλους στην Ελλάδα, έχει παρακολουθήσει προπονήσεις και...
σεμινάρια από μεγάλους αθλητές και προπονητές στην Ολλανδία και Ταϋλάνδη, ώστε να ακολουθεί απόλυτα την ραγδαία εξέλιξη του αθλήματος.
Ο Ηρακλής Γρηγοριάδης, είναι ομοσπονδιακός προπονητής Grappling, ηγείται της ομάδος BRASA clube de jiu jitsu στην Ελλάδα, έχει καφέ ζώνη στο Brazilian Jiu jitsu, Πανελλήνιος Πρωταθλητής στο kickboxing και στο Brazilian Jiu-jitsu, ασημένιος Πανευρωπαικός πρωταθλητής στην ΛΙσαβόνα το 2011 και ενεργός αθλητής του ΜΜΑ (Mixed Martial Arts) με μεγάλους αγώνες και πολλές νίκες σε ιδιωτικές οργανώσεις σε κλουβιά.
Ο εκπαιδευτής Μάνος Βασιλείου, του οποίου η ομάδα στον Α.Ο. Σκοπέλου κατέκτησε μέσα σε 2 χρόνια αναρίθμητα μετάλλια τόσο σε Πανελλήνιο, όσο και σε Πανευρωπαϊκό και Παγκόσμιο επίπεδο, στα στιλ του kickboxing, του Grappling, του ΜΜΑ και του Παγκρατιου, μας δήλωσε στην efimerida-sporades:

«Είναι μεγάλη μου τιμή, να συνεργαστώ με τόσο μεγάλους και καταξιωμένους αθλητές - προπονητές των μαχητικών αθλημάτων, όπως είναι ο Παναγιώτης Σώζος και ο Ηρακλής Γρηγοριάδης και τους ευχαριστώ για την στήριξη που μου παρέχουν. Αυτή η συνεργασία, ανοίγει πολλές “πόρτες” στους αθλητές μου της Σκοπέλου, μιας και μιλάμε για μια από τις μεγαλύτερες σχολές της Αθήνας, στην οποία ηγούνται αυτοί οι δυο άνθρωποι, που όλοι στον χώρο γνωρίζουμε τον επαγγελματισμό τους. Ελπίζω ο κόσμος της Σκοπέλου να αγκαλιάσει την νέα μας αυτή προσπάθεια και είμαι σίγουρος, πως την αγωνιστική περίοδο 2013-2014 θα φέρουμε ακόμα περισσότερα μετάλλια στο νησί, σε όλα τα επίπεδα.»

2 σχόλια:

  1. Φοβερή κίνηση , για να θέλουν να συνεργαστούν με ένα μικρό τοπικό σύλλογο τέτοιοι καταξιωμένοι επαγγελματίες πρωταθλητές , κάτι διέκριναν στην δουλειά που γίνεται εδώ, βέβαια σημαντικός παράγοντας και οι διακρίσεις σε Ελληνικό και παγκόσμιο επίπεδο.
    Συγχαρητήρια Μανο και σ΄ευχαριστούμε που ασχολείσαι με τα παιδιά μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάμε δυνατα παιδιά σε γυμναστηριάρα, με επαγγελματίες, σοβαρή προπόνηση για όλες τις ηλικίες και με προπονητή τον Μάνο!!! Πότε ξεκιναμε δάσκαλε???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.