Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

Αρχίζει αύριο ο XXIV Αγώνας Βορείων Σποράδων

Αρχίζει αύριο με εκκίνηση από τη Σκόπελο ο Ιστιοπλοϊκός Αγώνας του πρωταθλήματος Βόλου «XXIV Αγώνας Βορείων Σποράδων» που οργανώνει κάθε χρόνο το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Βόλου Ανοικτής Θαλάσσης
Η διαδρομή είναι Σκόπελος – Στένη Βάλα, με διανυκτέρευση στην Αλόννησο και την Κυριακή Στενή Βάλα – Σκόπελος με πέρασμα στα Δυο Αδέλφια και τερματισμό στο λιμάνι του νησιού. Την ίδια ημέρα το βράδυ θα γίνουν και οι απονομές.
Οι συμμετοχές των σκαφών αναμένεται να είναι 40 – 45 των κατηγοριών ORC CLUB & ORC INTERNATIONAL τα πληρώματα των οποίων θα φτάσουν τους 150 τον αριθμό. Συμμετέχουν σκάφη από την Βόρειο Ελλάδα, τον Βόλο, τον Βόρειο Ευβοϊκό, την Αθήνα κ.α.
Όπως μας είπε ο πρόεδρος του Ν.Ι.Κ.Ο.Σ. Βαγγέλης Δρόσος «Η καλή συνεργασία του Ν.Ι.Κ.Ο.Σ. με συλλόγους της χερσαίας Ελλάδας, τόσο του Βόλου όσο και της Θεσσαλονίκης δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις να...
γίνει το νησί της Σκοπέλου το Ιστιοπλοϊκό κέντρο των Βορείων Σποράδων. Μια προοπτική με σημαντικά οφέλη για τους ιστιοπλόους όλης της Ελλάδας, καθώς οι Βόρειες Σποράδες βρίσκονται στο κέντρο του Αιγαίου, αλλά και για την ευημερία του αθλήματος και του τόπου από τον οποίο φιλοξενείται.
Ο αυριανός αγώνας, που έχει την στήριξη του Ν.Ι.Κ.Ο.Σ. και του Δήμου, είναι μια καλή πρόβα για την Aegean Regatta, τον ιστιοπλοϊκό αγώνα που αποτελεί πλέον θεσμό για το ναυταθλητισμό των Αιγαιοπελαγιτών και φέτος θα έχει ως τερματισμό τη Σκόπελο.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.