Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

Τα σχόλια είναι (;) περιττά...

Γιώργο Καλημέρα, είμαι ο (...), σήμερα τράβηξα αυτές τις 3 φωτογραφίες στην Αμπελική, δίπλα από τους λουομένους. Θέλω να τις δημοσιεύσεις με τη λεζάντα:
«Το πραγματικό καλωσόρισμα προς τους αγαπητούς μας τουρίστες δεν είναι μόνο τα κεράσματα και τα βιολιά με τα λαγούτα. Είναι και αυτές οι φωτογραφίες που απεικονίζουν την αμείλικτη πραγματικότητα».
Κάθε άλλο σχόλιο είναι περιττό.
Αγαπητέ,
προσθέτουμε και εμείς 3 φωτογραφίες από...
τη σημερινή κυριακάτικη Σκόπελο για να ενισχύσουμε το σχόλιό σου, σημειώνοντας ότι ο οικισμός είναι σε χειρότερη κατάσταση από την παραλία...

5 σχόλια:

  1. Aδιόρθωτοι όπως πάντα...
    Το Λιμενικό Ταμείο όμως τι κάνει; Iούνιο μέχρι Σεπτέμβριο οφείλει να έχει εργάτη καθαριότητας τόσο το πρωί ορισμένες ώρες όσο και το απόγευμα. Τα αυτονόητα επί τέλους θα τα εφαρμόσουμε ποτέ ;
    Aλλά ευθύνη έχουν και οι επαγγελματικοί σύλλογοι του νησιού.Είτε γιατί δεν ελέγχουν τα μέλη τους για τις θέσεις και ώρες απόθεσης των σκουπιδιών , είτε γιατί δεν συμβάλουν με την πίεσή τους στις αρμόδιες υπηρεσίες όταν διαπιστώνουν τέτοια φαινόμενα. Αυτές οι φωτογραφίες μπορούν από ανταγωνιστές μας να κάνουν τον γύρο του κόσμου. Περνάει αυτό από το μυαλό όσων έχουν ενδιαφέρον για το νησί αυτό ; Kαι ας μη πετάμε την εύκολη απάντηση οτι για όλα φταίει ο εκάστοτε Δήμαρχος. Η ευθύνη είναι συλλογική. Ο κάθε Δήμαρχος δεν μπορεί να γίνει και χωροφύλακας ή και ντέντεκτιβ να ψάχνει τους παραβάτες. Προφανώς οι υπηρεσίες καθαριότητας πρέπει να έχουν συγκεκριμένες εντολές για να μην παρατηρούνται τέτοια φαινόμενα. Το ερώτημα είναι αν τις τηρούν. Αλλά αν αυτές τις εκτελούν μη ικανοποιητικά, δεν νομίζω οτι είναι εύκολο να απολυθούν εργαζόμενοι. Ξέρετε όλοι τι συμβαίνει σε απόπειρες τέτοιων αποφάσεων.Το μπάχαλο κυριολεκτικά. Αρα, καταλήγοντας, κρίνω οτι όλοι μας πρέπει να πάρουμε ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ την καθαριότητα του νησιού, τέτοιες εικόνες να είναι απαγορευτικές,. Απεναντίας να υπάρχουν εικόνες αντίστροφες που θα συμβάλουν στην προβολή του νησιού. Μια τέτοια συνιστώσα προβολής, μαζί με τις άλλες γνωστές, αποτελούν το μέλλον του νησιού, δηλαδή το μέλλον των παιδιών μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΥΓ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ. Μ Ο Ν Ο ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ... ΚΑΔΟΣ ΓΙΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΓΥΑΛΙΟΥ ΠΑΡΑΒΙΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥ. Ο ΙΔΙΟΣ ΟΜΩΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΠΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΝΑ ....ΦΑΝΕ Κ ΟΙ ΚΟΤΤΕΣ.....

    Κ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΡΚΕΤΟ ΚΟΣΜΟ

    ΟΙ ΚΑΔΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΤΑΓΜΕΝΟΙ ΦΑΤΣΑ ΚΑΡΤ-ΠΟΣΤΑΛ ????

    ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ??????

    Δ.ΘΕΟΔΩΡΕΛΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όλη μου τη ζωή ακούω για ΕΠΙΜΗΚΥΝΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΣΕΖΟΝ. Όμως αντί να τη μεγαλώσουμε μάλλον προσπαθούμε να την μικρύνουμε. Πώς αλλιώς εξηγείται το γεγονός οτι έφτασε στη μέση του ο Ιούνιος και ακόμα τα σκουπίδια δεν περνάνε την Κυριακή; Οι εικόνες της παραλίας είναι ντροπιαστικές αλλά δυστυχώς τα ίδια και χειρότερα συμβαίνουν και μέσα στα σοκάκια. Όποιος υπέυθυνος καθαριότητας έχει το θάρρος να κάνει μια βόλτα μέσα στον οικισμό της Σκοπέλου, θα ανακαλύψει οτι υπάρχουν σημεία που αποτελούν σοβαρές εστίες μόλυνσης με τα ερπετά και τα ζωύφια να μπαινοβγαίνουν ανενόχλητα σε βρωμερούς μονίμως τιγκαρισμένους κάδους. Έτσι θα συνεχιστεί όλο το καλοκαίρι;

      Διαγραφή
  4. και αν κατέβεις στο Λουτράκι εκεί να δεις μεγαλεία καθαριότητας και όχι στα στενά στο λιμάνι στο κεντρικό δρόμο στους κάδους που είναι δίπλα στα καταστήματα και φυσικά με πολύ πολύ λιγότερους επισκέπτες από την πόλη της Σκοπέλου.
    Ένα δρόμο πάνω από την παραλία(πάντα στο Λουτράκι) η αρχαιολογική υπηρεσία είχα επιβάλει στους ιδιοκτήτες ακινήτων να αφήσουν ανοικτά τα "ευρήματα" για να είναι επισκέψιμα....τα χόρτα τα αγκάθια και φυσικά τα σκουπίδια είναι σε πρώτο πλάνο τα "ευρήματα δεν φαίνονται αλλά αυτό είναι λεπτομέρεια τα τέλη είναι τα ίδια όμως και εδώ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.