Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

Για την Φιλαρμονική Δήμου Σκιάθου

Απάντηση του Δημάρχου Σκιάθου
Νίκου Πλωμαρίτη
σε σχόλιο (κλικ) αναγνώστη
Το «σπίτι» της Φιλαρμονικής έχει παραμείνει ακέραιο, όπως ήταν κατά την αποχώρηση των μελών του. Όλα τα μουσικά όργανα και οι χώροι παραμένουν στη διάθεση των παιδιών και νέων της Σκιάθου, που θέλουν να ξαναζωντανέψουν αυτό το όμορφο «λειτούργημα», που γλύκαινε τις ψυχές των ανθρώπων με τις μελωδίες στις διάφορες εκδηλώσεις του τόπου.
Ως Δήμαρχος του νησιού και πιστεύω πως κάθε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου θα συμβάλουμε στην επαναλειτουργία της Φιλαρμονικής του Δήμου Σκιάθου.
Εάν ενδιαφέρονται παιδιά και νέοι που θέλουν να ασχοληθούν με την Φιλαρμονική είμαστε στη διάθεσή τους για να συνεργαστούμε για την επαναλειτουργία της Φιλαρμονικής Σκιάθου.

2 σχόλια:

  1. "Πατέρες" υπάρχουν πολλοί, αλλά "μάνα" μόνο μία: Ο Δήμος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΑΚΑΡΙ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΛΕΙΨΕΙ Η ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΝ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ !
    ΕΙΜΑΙ ΓΟΝΕΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΙΣΙ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ,ΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΧΑΘΗΚΕ Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ !
    ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕ Η ΠΡΟΒΑ ΚΑΙ ΕΡΧΟΤΑΝ ΣΠΙΤΙ, ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΠΩΣ ΠΕΡΝΑΓΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΒΛΕΠΑ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ !
    ΞΕΡΑΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΑΣΦΑΛΗ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.