Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Χορηγός του Οργανισμού “Το Χαμόγελο του Παιδιού” η “Spyrou Hotels & Companies”

Χορηγός και υποστηρικτής του Οργανισμού “Το Χαμόγελο του Παιδιού” είναι η “Spyrou Hotels & Companies” πρεσβεύοντας πως ενώ οι καιροί αλλάζουν, η ανθρώπινη αλληλεγγύη πρέπει να κρατά τη θέση που της αρμόζει.
    Η χορηγία έχει τίλο “Προσπαθούμε να προσφέρουμε χαμόγελο σε παιδιά που το έχουν ανάγκη” και με κάθε κράτηση δωματίου στο ξενοδοχείο “Skopelos Holidays Hotel & Spa” στη Σκόπελο, η εταιρία προσφέρει 3€ στον...
    Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού από 18/5/2013 έως 30/9/2013».
Πιο συγκεκριμένα και βάσει του σχετικού συμβολαίου:
1. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ (Holidays A.E.) στα πλαίσια στήριξης του έργου του ΣΥΛΛΟΓΟΥ (Το Χαμόγελο του Παιδιού), θα δωρίσει στο ΣΥΛΛΟΓΟ το ποσό των 3 € ευρώ για κάθε κράτηση δωματίου στο ξενοδοχείο «Skopelos Holidays Hotel & Spa» από 18/5/2013 έως και 30/9/2013, ανεξαρτήτως τύπου δωματίου και αριθμού διανυκτερεύσεων.
Ο υπολογισμός του ποσού που αντιστοιχεί στο ποσό των 3 ευρώ ανά κράτηση θα πραγματοποιηθεί επί του συνόλου των κρατήσεων της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ, όπως θα προκύπτουν από το λογιστικό σύστημα, τα φορολογικά βιβλία – μπλοκ κτλ της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ, αντίγραφα των οποίων θα πρέπει να προσκομιστούν στο Σύλλογο μέχρι τις 10-10-2013. Επιπρόσθετα η ΕΤΑΙΡΕΙΑ θα αποστέλλει στο ΣΥΛΛΟΓΟ μηνιαίως παραστατικό από το μηχανογραφικό σύστημα της, από το οποίο θα προκύπτει ο αριθμός των μηνιαίων κρατήσεων και κατ’ επέκταση το ποσό της δωρεάς.

2 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΒΑΣΙΛΗ , ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ!!! ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΚΙ ΑΛΛΟΙ...ΕΛΕΑΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια στον κ. Σπύρου, ο οποίος πάντα βοηθάει, σε κάθε κάλεσμα για ενίσχυση, όταν υπάρχει ανάγκη.
    Χορηγός στις μεγαλύτερες και σημαντικότερες εκδηλώσεις στο νησί μας, πάντα στηρίζει τον τόπο του.
    Ακόμα μια φορά δείχνει την κοινωνική του ευαισθησία βοηθώντας έναν σύλλογο με σημαντικότατο έργο και προσφορά. Χίλια Μπράβο!
    Μακάρι το παράδειγμά του να ακολουθούσαν κι άλλοι επιχειρηματίες του νησιού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.