Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

Μουσική βραδιά για όλα τα γούστα...

Σήμερα στις 9 μ.μ. στον «Ορφέα»
Νίκος Γιαννάτος
Τελειώνει σήμερα το Μουσικό Φεστιβάλ Σκοπέλου με ένα πρόγραμμα που τα έχει όλα. Στις 9 μ.μ. στον «Ορφέα» μπορείτε να απολαύσετε τη συναυλία με τη συμμετοχή της Διεθνούς Χορωδίας Σκοπέλου, του Linden Iliffe και της Rhiannon Shepherd σε ξένα τραγούδια. 
Γιώργος Σταυρακάκης
Τον Νίκο Γιαννάτο (κλικ) σε γνωστά αγαπημένα Ελληνικά τραγούδια, τον ταλαντούχο τραγουδοποιό Γιώργο Σταυρακάκη (κλικ) με τους Σταύρο Σταυρακάκη, Γιάννη Παπαστεργίου κι Ερμιόνη Καββαδία, ντόπιους αγαπημένους καλλιτέχνες, όπως oι «Χωρίς Πρόβα» (Κώστας Σουρμαΐνης, Ειρήνη Λιθαδιώτου, Γιώργος Γερακίνης και Δημήτρης Νικολάου) σε γνωστά έντεχνα Ελληνικά τραγούδια και το μουσικό σχήμα «Ίαμβος» με τους Κωνσταντίνο Γράβο (τρομπέτα), Δρ. Σέβη Μαζέρα – Μάμαλη (πιάνο), Ζαφειρούλα Χαντή (βιολοντσέλο) και την Τζένη Χατζηδήμου (φωνή) σε έντεχνο Ελληνικό τραγούδι.
Την Κυριακή στο Κάστρο γιορτή αποχαιρετισμού με τον Γιώργο Ξηντάρη, τον Αντώνη Ξηντάρη και τη μουσική παρέα του.

2 σχόλια:

  1. Πολύ όμορφη εκδήλωση, συγχαρητήρια! Ο κινηματογράφος ήταν κατάμεστος από ντόπιους και αλλοδαπούς. Το ευχαριστήθηκα! Καλή συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η δικη μου εκτιμηση ειναι πως ελαμψε η απουσια των ντοπιων. Και μη μου πειτε οικονομικη κριση, ητανε ολες οι εκδηλωσεις χωρις εισιτηριο και επι πλεον χωρις να επιβαρυνθει ο δημος. Διαλεγουμε να ειμαστε απ εξω για να κριτικαρουμε, ποτε επι τελους θα κανουμε κατι ολοι μαζι ,για μας τους ιδιους πρωτα και μετα για τον τουρισμο.

      Διαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.