Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

Μετάνοια

Τη ζήση σου αν μετρήσεις κάποια μέρα
και νιώσεις πως εχάθηκε καιρός,
τον κόσμο πως δεν πήγες παραπέρα
στο πόστο σου πως φάνηκες δειλός·
τα Όχι σου δεν ήταν όσο πρέπει,
εύηχα και ηχηρά,
τα Ναι σου δεν τα ζέστανε η καρδιά σου
και σκόρπισαν τριγύρω παγωνιά.
Τη ζήση σου αν μετρήσεις και τρομάξεις
τότε σε δρόμο περπατάς καλό,
και μάθε πως το δάκρυ σου, μονάχα,
για να σε σώσει είναι ικανό.

Βαγγέλης Γ. Κοσμάς

5 σχόλια:

  1. Βλέπω αγαπητέ Βαγγέλη περάσαμε στα σκληρά.Ποιός έχει τη δύναμη να παραδεχτεί?Ποιός έχει τη δύναμη να φωνάξει ΌΧΙ?Ποιός θα μπει καν στη διαδικασία να σκεφτεί ότι θα μπορούσε τα πράγματα μα είναι διαφορετικά?Κανένας!Μόνο ανύσηχα και επαναστατικά πνεύματα σαν το δικό σου,που σε μια άλλη εποχή το όνομα τους γράφτηκε με χρυσά γράμματα.Δεν έχω την τιμή να σε γνωρίζω πολύ καλά,αλλά έχω απόλυτη σιγουριά ότι άνθρωποι σαν και σένα είναι χτίστες της ιστορίας.Συνέχησε συμπατριώτη μου,είσαι μοναδικός!Και ίσως είμαστε τυχεροί να καταφέρουμε δακρύσουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΒΑΓΓΕΛΗ ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!ΜΑΣ ΒΑΖΕΙΣ ΟΛΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟ ΒΑΘΙΑ ΝΕΡΑ...ΕΥΧΑΡΗΣΤΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κύριε Κοσμά,δεν είναι τυχαίοι οι άνθρωποι σαν και σένα.Διακρίνονται παντού!Πριν από λίγο καιρό σε μια φιλική συζήτηση με δύο συμμαθητές σου και μια καθηγητριά σου απτό σχολείο έμαθα ότι πάντα είσουν ξεχωριστός,αλλά και η ψυχή της παρέας.Μιλούσαν για σένα με πολύ σεβασμό αλλά και θαυμασμό.Ο άνθρωπος λοιπόν φαίνεται από μικρός.Τίποτα λοιπόν δεν είναι τυχαίο!Η σκέψη σου,οι εμπειρίες σου,οι γνώσεις σου,το ταλέντο σου...Σκέφτομαι και διαβάζω συνέχεια το ποιημά σου Απποία Οδός,δεν σου κρύβω ότι κάθε φορά θυμώνω με τον εαυτό μου και προσπαθώ να τον αλλάξω!Σευχαρηστώ γιαυτο!Συνέχησε να μας ξυπνάς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΑΣ ΒΑΖΕΙΣ ΔΥΣΚΟΛΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΒΑΓΓΕΛΗ ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΑ ΠΟΙΗΜΑΤΑ ΣΟΥ,ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΕ ΘΑΥΜΑΖΩ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΣΕ ΣΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ.ΛΟΓΟΣ ΚΑΘΑΡΟΣ.ΜΠΡΑΒΟ ΒΑΓΓΕΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.