Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

Kάναμε τ’ όνειρο πραγματικότητα

Σας Ευχαριστούμε!..
Απλοί καθημερινοί άνθρωποι ενώθηκαν στη Σκόπελο και δούλεψαν μαζί, ώστε να καταφέρουν να κάνουν μια μεγάλη μουσική γιορτή, με ταλαντούχους κι αξιόλογους ανθρώπους, μουσικούς και καλλιτέχνες, από αγάπη για το νησί, για τη μουσική και για τα παιδιά μας, που αξίζουν το καλύτερο.
Μπορεί να μην τα έκαναν όλα τέλεια. Βλέπετε, ούτε καθηγητάδες είναι, ούτε διδάκτορες μουσικής. Μπορεί να υπήρξαν παραλείψεις, να έγιναν λάθη, όμως σίγουρα προσπάθησαν για ότι καλύτερο, με δύσκολες συνθήκες, όπως γνωρίζουν όλοι, όσοι κατοικούν στο νησί.
Με κανέναν τρόπο δεν υπηρέτησαν κανένα ιδιοτελές συμφέρον, όπως διατείνονται κάποιοι, ούτε ξεκίνησαν αυτό το δύσκολο εγχείρημα για να εξυπηρετήσουν «σκοτεινούς» σκοπούς και να ανοίξουν «πόρτες καριέρας», λες κι είναι «ατζέντηδες».
Άλλωστε το γεγονός ότι όλα προσφέρθηκαν αφιλοκερδώς και με προσωπικό κόπο κι εργασία δείχνει ότι δεν υπήρχε περίπτωση διαπλοκής και ιδιοτέλειας και η δημόσια δήλωση του Δημάρχου κατά την έναρξη, ξεκαθάρισε ότι...
η διοργάνωση στηρίχθηκε αποκλειστικά στις δυνάμεις απλών δημοτών, εθελοντών και φίλων της Σκοπέλου και καμία σχέση δεν είχε με πολιτικά συμφέροντα και προεκλογικές φαφλατιές.
Αλλά όπως πάντα, πρέπει να υπάρχει κάτι «σκοτεινό» πίσω από κάθε καλή προσπάθεια, να έχουμε να λέμε, να πλέκουμε ίντριγκες και σενάρια, να υποτιμάμε και να υποβαθμίζουμε κάθε άνθρωπο που προσφέρει από την καρδιά του.
Για μας αυτό που έχει σημασία είναι ότι σε τόσο δύσκολους καιρούς, που ο ένας θέλει να βγάλει το μάτι του άλλου κι όλοι βλέπουν γύρω τους κάθε τι καλό με καχυποψία, καταφέραμε να δώσουμε ένα παράδειγμα συνεργασίας και αλληλεγγύης που λείπει στις μέρες μας.
Για αυτό το λόγο δεχθήκαμε τα συγχαρητήρια των συμμετεχόντων αξιολογότατων μουσικών, ένας εκ των οποίων μας χαρακτήρισε φαινόμενο για τα ελληνικά δεδομένα!
Το γεγονός αυτό μας συγκινεί ιδιαίτερα και μας γεμίζει χαρά, γιατί με αυτή την ομαδική προσπάθεια, πρώτα από όλα αποδείξαμε στους εαυτούς μας κι ύστερα δείξαμε σε όλους, πως δεν χρειάζονται πολλά για να πετύχουμε πράγματα. Αν θέλουμε να αναλάβουμε οι ίδιοι την πρωτοβουλία και να μην περιμένουμε από κανέναν άλλο να κάνει αυτά που ονειρευόμαστε και θέλουμε να κάνουμε, τότε μπορούμε να κατορθώσουμε πολλά. Με προσπάθεια, όρεξη για προσφορά, συνεργασία και αγάπη όλα μπορούμε να τα πετύχουμε. Κι ό,τι γίνεται με αγάπη είναι ευλογημένο.
Για όλους αυτούς τους λόγους θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους μας βοήθησαν και υλικά, αλλά και με τον καλό τους λόγο και την ηθική τους στήριξη σε αυτή τη δύσκολη προσπάθεια.
Πρώτα από όλα τις οικογένειές μας, που υπέμειναν τις πολύωρες απουσίες μας και μας στήριξαν όσο δεν περιγράφεται.
Ιδιαίτερα την ΑΝΕΣ, η οποία αν δεν μας έδινε δωρεάν εισιτήρια με το πλοίο της, τον «Πρωτέα», δεν θα μπορούσαμε να φέρουμε στο νησί μας τους εξαιρετικούς καλλιτέχνες, που μας τίμησαν με την παρουσία τους.
Τον κ. Βασίλη Σπύρου, που χωρίς την χορηγία του τεχνικού εξοπλισμού και των τεχνικών, δεν θα μπορούσαμε να απολαύσουμε το ταλέντο των μουσικών και των τραγουδιστών.
Την εφημερίδα «Βόρειες Σποράδες», η οποία με τη στήριξη και την καλλιτεχνική δημιουργικότητα του κ. Γ. Πούλιου πρόβαλε αυτό το γεγονός.
Επίσης τον κ. Αναστασίου Γιάννη, νέο αντιδήμαρχο και τους εργάτες του Δήμου Σκοπέλου για την πολύτιμη συνεργασία τους, την προϊσταμένη της ΙΓ' Εφορείας Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων κα Αργυρούλα Ιντζεσίλογλου για την στήριξη και την αγάπη της, τον κ. Βιργίλιο Τσιούλλι για την προσφορά του και τις υπέροχες φωτογραφίες του, τον Θοδωρή Τζούμα για την στήριξή του, τον Κώστα Πατσή και τον Χρήστο Τσιλαφάκη για τη φιλότιμη προσπάθειά τους και την πρόθυμη συνεργασία τους στην κάλυψη του ήχου, καθώς και τους:
ΑDRINA BEACH HOTEL, SKOPELOS VILLAGE ΗΟΤΕL, SIFFY,AIOLOS HOTEL, SKOPELOS SUNRISE HOTEL, ΑΛΚΗΣΤΙΣ HOTEL, ΑΙΓΑΙΟΝ HOTEL, DEL SOL, THEA HOME, STELLA STUDIOS, ALEXANDROS ROOMS & STUDIOS, VODAFONE ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ Χ. & ΣΙΑ ΟΕ, ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ Αφοι ΚΟΧΥΛΗ, ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ "MAGALI", ΤΑΒΕΡΝΑ "ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΚΑΡΝΑΓΙΟ", ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΖΕΡΒΑΣ ΠΡ. ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ, MADRO TRAVEL και ΣΚΛΑΒΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ / ΕΜΠΟΡΙΟ-ΚΑΒΑ για τη χορηγία και τη φιλοξενία τους.
Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τους καλλιτέχνες που συμμετείχαν και χάρισαν στον κόσμο το ταλέντο και την παρουσία τους, όπως οι:
Παναγιώτης Αστεριάδης, Θανάσης Σύρος, Κώστας Λεμονής, Γιάννης Ξηρογάννης, Δημήτρης Λεμονής. Κώστας Σουρμαΐνης, Ειρήνη Λιθαδιώτου, Γιώργος Γερακίνης, Δημήτρης Νικολάου, Γιώργος Παπαδαυϊδ, Δημήτρης Τζίτζης, Μάριος Καραγιαννάκης, Γιώργος Μιχελής, Αδελφοί Παπαλάπα, Βαγγέλης Κοχύλης, Στέλιος Παχής, Γιώργος Μπετσάνης, Γιώργος Ξηντάρης, Aντώνης Ξηντάρης, καθώς επίσης και την παιδική χορωδία του 1ου Πεπαρήθειου Δημοτικού Σχολείου Σκοπέλου, η οποία με την πολύτιμη βοήθεια της διευθύντριας τους Φραγκούλας Τουτουτζόγλου και τη συνοδεία της δασκάλας τους Γεωργίας Μαζέρα-Φουτζοπούλου στο πιάνο, του δασκάλου τους Γιώργου Καράτζιου στην κιθάρα και της Τάνιας Τζουβέλη στο φλάουτο, μας χάρισαν μαγικές στιγμές και μας γέμισαν περηφάνεια.
Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους καλλιτέχνες που ήρθαν από μακριά και μας τίμησαν όπως οι:
Νίκος Γιαννάτος, Γιώργος Σταυρακάκης, Σταύρος Σταυρακάκης, Γιάννης Παπαστεργίου, Ερμιόνη Καββαδία, Ζουμπέκη Μαρία, Ζουμπέκη Κατερίνα, Λιαναρίδου Τώνια, Σοφία Λάππα, Νίκος Μάμαλης, Linden Iliffe, Rhiannon Shepherd, Max Mury, Τania Hill, Lucile Clitherow, το Μουσικό σχήμα «Ίαμβος» με τους: Κωνσταντίνο Γράβο, Δρ.Σέβη Μαζέρα – Μάμαλη, Ζαφειρούλα Χαντή, Τζένη Χατζηδήμου και σε όλους όσους συμμετείχαν στη Διεθνή Χορωδία που δημιουργήθηκε για το συγκεκριμένο Φεστιβάλ.
Στον μαέστρο και πιανίστα Rod Iliffe και τη σύζυγό του Κendal Shepherd, οι οποίοι με τη βοήθειά τους και την πολύτιμη στήριξή τους μας έδωσαν τη δύναμη να ξεκινήσουμε αυτή την προσπάθεια και μας υποστήριξαν σε όλη τη διάρκεια.
Όλοι εκτός από καταπληκτικοί καλλιτέχνες είναι κι εκπληκτικοί άνθρωποι. Μαζί τους περάσαμε υπέροχες στιγμές!
Ευχόμαστε σε όλους να τους δίνει ο Θεός πάντα χαρά μέσα από ότι προσφέρουν και πάντα υγεία, ευημερία και πρόοδο προσωπική κι επαγγελματική. Χίλια ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!!!
Για μας ήταν ένα μάθημα ζωής όλη αυτή η προσπάθεια κι ότι κι αν λένε διάφοροι εκ των υστέρων δεν μπορεί να μας χαλάσει τα υπέροχα συναισθήματα, τις εκπληκτικές εμπειρίες και τις απίστευτες στιγμές που περάσαμε όλοι, όσοι είμασταν μαζί κάθε μέρα καθ’ όλη τη διάρκεια του Φεστιβάλ.
Λένε πως δεν άφησε τίποτα πίσω του αυτό το φεστιβάλ, ούτε ένα εργαστήρι. Δεν ξέρουν όμως πως άφησε πίσω του το σπόρο στις ψυχές όλων μας για να προσπαθήσουμε να καλλιεργήσουμε κάτι καλύτερο και πιο όμορφο στο μέλλον. Πρόσφερε πολλά αυτό το Φεστιβάλ, ως εργαστήρι της ψυχής. Αυτό που όλα τα φεστιβάλ θα έπρεπε να έχουν ως στόχο!
Ευχή μας είναι η προσπάθεια αυτή να συνεχιστεί, να κάνει τους συντοπίτες μας να ενώσουν τις δυνάμεις τους πέρα από προσωπικά ή ότι άλλου είδους συμφέροντα.
Να συμμετέχουν ακόμα περισσότεροι άνθρωποι, οι οποίοι θα ήθελαν να προσφέρουν, είτε με την εμπειρία τους, είτε με τη χορηγία ή την εργασία τους και να κάνουμε όλοι μαζί αυτό το Φεστιβάλ ακόμα καλύτερο, ακόμα πιο λαμπερό με Σκοπελίτικη πινελιά.
Δε χρειάζεται να ψάχνουμε ταυτότητες κι ετικέτες. Σίγουρα μπορούμε να κάνουμε πολύ καλύτερα και μεγαλύτερα πράγματα.
Μπορούμε να δημιουργήσουμε κάτι καινούργιο, κάτι δικό μας, αν συνειδητοποιήσουμε τον πλούτο που έχουμε όλοι γύρω μας, αλλά και μέσα μας.
Η ομάδα των Εθελοντών Σκοπέλου

17 σχόλια:

  1. Εμείς σας ευχαριστούμε για τις όμορφες στιγμές που μας χαρίσατε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. να ειστε ολοι καλα και του χρονου ακομη καλυτερα ;)

    Μ.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ ρηχό το κείμενο της απολογίας σας "ομάδα των εθελοντών Σκοπέλου", αλλά τέλος πάντων, εαν είναι να μην κοιμόσαστε τα βράδυα το δεχόμαστε...μας πείσατε...είσασταν τέλοιοι...μοναδικοί και ανεπανάληπτοι...φοβεροί βρε παιδί μου λέμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟΛΟΓΙΑ , ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ!

      Διαγραφή
  4. ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΣ ΤΟ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΙ. ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ... ΟΧΙ ΣΡΗΝ ΑΠ ΕΞΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΟΥΜΕ.ΑΣ ΤΟΛΜΗΣΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και ηταν μια σπιθα στην αρχη...........Οποιος εχει το μερακι ,μπορει να τρεξει ,να βρη χορηγους και να υλοποιησει αυτο που ονειρευεται.Και εμεις,μια παρεα πεντε ατομων,ειχαμε δημιουργησει τον θεσμο 'Φεστιβαλ Ποιησης',που σταματησε για λογους ανωτερας βιας. Αρκει να ειμαστε διατεθιμενοι να κουβαλαμε καρεκλες και να καθαριζουμε μοναστηρια,κ.τ.λ οπως πολυ σωστα ανεφεραν η Kendall και οι εθελοντες Σκοπελου.Μην καταναλωνεστε στο,ποιος πηγε πρωτος και ποιος προτεινε τι. Μπορουμε απλως ολοι να απολαυσουμε αυτο που μας προσφερεται,αφιλοκερδως,και βεβαιως ,οποιος θελει ,να οργανωσει αλλα τοσα φεστβαλ,εξιδικευμενα η μη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συγχαρητήρια στους εθελοντές, διοργανώσατε κάτι πολύ όμορφο για μικρούς και μεγάλους και ξεκινήσατε την καλοκαιρινή σαιζόν. Σας θαυμάζω! Όλοι οι συμμετέχοντες ήταν ξεχωριστοί. Άλλοι πιο επαγγελματίες, άλλοι πιο ερασιτέχνες. Δεν μπορούν να είναι όλοι τέλειοι, δεν μπορούν να είναι όλα τέλεια. Ακόμα και καθηγητάδες και διδάκτορες να ήταν. Πάντα υπάρχει το καλύτερο. Εδώ επαγγελματίες καθηγητές και δεν είναι σωστοί στη (νόμιμη) δουλειά τους. Κοιτάνε να κάνουν ιδιαίτερα μαθήματα στους πρωινούς μαθητές τους, να τους εκπαιδεύσουν καλύτερα το απόγευμα παίρνοντας μαύρα χρήματα. Και δεν ντρέπονται, και έχουν λόγο να κριτικάρουν κάποιους που δούλεψαν αφιλοκερδώς για το σύνολο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όσους κάνουν προσπάθεια, όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα! Χαίρομαι τον κόσμο που επαινεί την προσπάθεια των εθελοντών αλλά ΟΧΙ γι'αυτούς που αρπάζουν την ευκαιρία και βρίσκουν βήμα να σχολιάσουν τα "νόμιμα" ή όχι που κάνει ο καθένας.... Άλλωστε ποιος είναι "νόμιμος"? Είναι ο ίδιος που καταγγέλει τους "παρανόμους"? Δεν νομίζω...
      Η ντροπή είναι όλη δική τους!

      Διαγραφή
    2. Οι ΄παράνομοι΄ όπως λες, να κάνουν τουμπεκί και να μην ανοίγουν την καπάνα τους να κατηγορούν. Όλοι ξέρουμε, είναι μικρός ο τόπος μας. Άμα κατηγορεί τους εθελοντές ως ιδιοτελείς, τι να πούμε για αυτόν που βρήκε πρόσφορο έδαφος, και εκμεταλλεύτηκε καταστάσεις. Δεν είμαι εθελοντής, γιατί δεν έχω το μεγαλείο να προσφέρω τον εαυτό μου. Έχω το κουράγιο όμως να αναγνωρίζω την προσφορά μερικών ανθρώπων, να τους συγχαίρω και να τους ευχαριστώ. Ακόμα και στους χορηγούς αξίζουν συγχαρητήρια, άσχετα αν ήταν ένας τρόπος να διαφημίσουν την επιχείρησή τους και να αυξήσουν τα κέρδη τους. Εύχομαι να πετύχουν το στόχο τους και πάλι να προσφέρουν για το σύνολο.

      Διαγραφή
  7. Το τυφλό και άδικο μίσος έχει τυφλώσει την κρίση μερικών και γράφουν πράγματα που βγάζουν από το μυαλουδάκι τους.

    Δεν κατηγόρησα τους εθελοντές για ιδιοτέλεια. Ανέφερα ακριβώς τη φράση που ειπώθηκε από ένα (1) μέλος τους προς εμένα, φράση που χρησιμοποιήθηκε σαν επιχείρημα. Φράση που υπονοούσε εθελοντική συμμετοχή από μέρους μου με την υπόνοια της ανταμοιβής.
    Σε ποιο σημείο χαρακτηρίζω τους Εθελοντές; Πουθενά.

    Στην ουσία αυτών που έγραψα δεν έκανε κανείς τον κόπο να απαντήσει, επικράτησε η ανθρωποφαγία των ανωνύμων. Τα συγχαρητήριά μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υποτιμάς τη νοημοσύνη του κόσμου κύριε καθηγητά.

      Δηλαδή όσοι μουσικοί συμμετείχαν το έκαναν για ανταμοιβή? Άνοιξαν οι πόρτες καριέρας και τα χρυσά συμβόλαια υπογράφηκαν?
      Πολύ μελοδραματικός είσαι και παρουσιάζεις κάποια φράση,
      που ποιός ξέρει αν ήταν κι έτσι ειπωμένη, σαν παράγκα ποδοσφαίρου!!!

      Και μην ξεχνάς ότι το λιγότερο που μπορείς να προσφέρεις σε έναν καλλιτέχνη, όταν δεν πρόκειται να τον πληρώσεις, είναι η προβολή του.
      Άρα με το σκεπτικό σου, όλοι οι μουσικοί που συμμετείχαν εθελοντικά είχαν σκοπό τους την ανταμοιβή!!!
      Εσύ όμως ως αγνός και άσπιλος δεν ήθελες να συμμετέχεις και δικαιωμά σου.
      Μάλλον μας δουλεύεις!!!

      Κι ούτε βλέπω κάποια απάντηση σε σένα προσωπικά με τυφλό μίσος. Όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται!


      Διαγραφή
    2. Τα συμπεράσματα για τους άλλους τα βγάζετε εσείς ΑΝΩΝΥΜΕ, ενώ έχω ήδη αναφέρει ότι δεν κρίνω ούτε και έχω λόγο να κρίνω τους μουσικούς ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.

      Αν αμφιβάλετε για τη γνησιότητα της φράσης, τότε καλώ το πρόσωπο που μου την είπε να με διαψεύσει δημόσια και ΕΠΩΝΥΜΑ.

      Αλλά είστε τόσο τυφλωμένος ΑΝΩΝΥΜΕ που και επιβεβαίωση να υπάρξει πάλι θα βρείτε κάτι να πείτε για τον κακό που τολμά να έχει γνώμη και να τη λέει δημόσια.

      Καταλαβαίνω ΑΝΩΝΥΜΕ, ότι θα ήταν προτιμότερο για εσάς να το βουλώσω ή το πολύ πολύ να ψιθυρίζω στις καφετέριες και πίσω από την πλάτη όλων. Θα ταίριαζε πιο πολύ στη δικιά σας αισθητική και λογική ΑΝΩΝΥΜΕ. Γιατί αυτό προφανώς έχετε συνηθίσει ΑΝΩΝΥΜΕ. Στο κουτσομπολιό και όχι στην αντίπαράθεση απόψεων με επιχειρήματα.

      Διαγραφή
    3. Άκου νοήμονα ανώνυμε/η. Θα σου μιλήσω ανώνυμα επειδή έτσι γουστάρεις να μιλάς και να σου μιλάνε. Όταν απευθύνεσαι σε κάποιον αποκαλώντας τον κύριε καθηγητά, παράνομε , τουμπεκί και τέτοια, εκφράζεις απόλυτα τυφλό μίσος. και άσε τις παροιμίες γιατί αν θες κουβέντα με παροιμίες σου πάει γάντι αυτή που λέει ότι "στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί" κι όπως έγραψες ο τόπος είναι μικρός και γνωρίζουμε πόσο νόμιμοι ή μη είναι κάποιοι πάνω σ' αυτό το νησί. Η ταμπέλα του εθελοντή δεν Αγιοποιεί ούτε απαλάσει από αυτό που κουβαλάει αυτός που την φέρει.΄Το κυριότερο δεν νομιμοποιεί ούτε μπορεί να κρύψει αυτόυς που τόσα χρόνια καταπατούν δημόσια γη, ασκούν παράνομο εμπόριο, βιάζουν την αισθητική και το περιβάλλον με χίλιους δυό τρόπους και έρχονται ως αθώες περιστερές να μας πείσουν ότι νοιάζονται για το καλό του τόπου και θίγονται από μια τοποθέτηση και μάλιστα επωνυμη μόνο και μόνο επειδή εκφράζει μια διαφορετική άποψη.Λυπάμαι για όσα σας "έσουραν" οι "συντοπίτες" μου Κύριε Ντακούλα. Δεν είστε ούτε μελοδραματικός ουτε υποτιμάτε τη νοημοσύνη κανενός εκτός και άν δεν έχει ξεκαθαριστεί τι εστί νοημοσύνη.

      Διαγραφή
    4. Η κοινή λογική και τα επιχειρήματα δε χρειάζονται ονοματεπώνυμο.
      Μάλλον κόπτεσαι για τα ονόματα όλων όσων γράφουν για να κολλάς τις ετικέτες σου μετά.

      Διαγραφή
    5. Αυτό ακριβώς...πως με κατάλαβες; μπράβο!!!

      Διαγραφή
  8. Τελικά το πρόβλημα "κος Ντακούλας" είχε δεν είχε τη χάλασε και αυτήν την ανάρτηση με τα επώνυμα και τα ανώνυμα σχόλια... Αχ, πόσο κόμπλεξ μπορούμε να κουβαλάμε εμείς οι άνθρωποι.

    Αφήστε, φίλοι μου, να χαρούμε την ανάμνηση των όμορφων στιγμών που μας χάρισε το 1ο Μουσικό Φεβιστάλ στο νησάκι μας! Μην τα μαυρίζετε όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.