Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2019

Απορρίφθηκε η προσφυγή του Αρ. Βούλγαρη κατά της απόφασης του Δ.Σ. Δήμου Σκοπέλου περί «παραχώρησης χρήσης στη Δ.Κ. Γλώσσης ενός επιβατικού αυτοκινήτου».

Απορρίφθηκε από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας η προσφυγή του Αρ. Βούλγαρη κατά της υπ’ αριθμ. 107/2019 απόφασης του Δ.Σ. Δήμου Σκοπέλου περί «παραχώρησης χρήσης στη Δ.Κ. Γλώσσης ενός επιβατικού αυτοκινήτου».

Η “προσφυγή”, η οποία είχε την έγκριση του νυν δημάρχου είχε γίνει με το σκεπτικό ότι το απερχόμενο Δημοτικό Συμβούλιο δέσμευε τη νέα δημοτική αρχή για το πως θα διαθέσει το εν λόγω όχημα.

Στο “δια ταύτα” της απορριπτικής απόφασης διαβάζουμε:

Απορρίπτουμε την από 6-8-2019 προσφυγή του κ. Αρ. Βούλγαρη κατά της υπ’ αριθμ. 107/2019 απόφασης του Δ.Σ. Δήμου Σκοπέλου περί «παραχώρησης χρήσης
στη Δ.Κ. Γλώσσης ενός επιβατικού αυτοκινήτου», για τους ανωτέρω εκτιθέμενους λόγους.
Κατά της παρούσης απόφασης μπορεί να ασκηθεί προσφυγή, από οποιονδήποτε έχει έννομο συμφέρον ενώπιον της ειδικής επιτροπής του άρθρου 152 του Ν.3463/2006 (Αποκεντρωμένη Δ/ση Θεσσαλίας και Στ. Ελλάδος – Σωκράτους 111 – Τ.Κ. 41336, Λάρισα) «Δημοτικός και Κοινοτικός Κώδικας» εντός προθεσμίας ενός μηνός από την έκδοση της απόφασης ή την κοινοποίησή της ή αφότου έλαβε γνώση αυτής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ: