Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2019

Στις Βόρειες Σποράδες το Blue Star Naxos σε αντικατάστσαση του Εξπρές Σκιάθος

Πρώτη φορά δρομολογείται στη γραμμή γρήγορο μεγάλο συμβατικό πλοίο
Θα μπορεί να πιάνει στα λιμάνια Σκοπέλου και Αλοννήσου;
Όπως μας πληροφορεί το έγκυρο arxipelagos.gr το Ε/Γ-Ο/Γ Blue Star Naxos θα αναλάβει δρομολόγια στη γραμμή Βόλος – Σκιάθος – Σκόπελος – Αλόννησος από την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου, με καθημερινές αναχωρήσεις από το λιμάνι της Θεσσαλικής πρωτεύουσας στις 8 το πρωί, στη θέση του Εξπρές Σκιάθος το οποίο εξυπηρετεί για πολλά χρόνια τη γραμμή.

Το Εξπρές Σκιάθος θα σταματήσει τα δρομολόγιά του στη γραμμή στις 10 Σεπτεμβρίου και θα πάει στα ναυπηγεία Αυλίδας στη Χαλκίδα για τον ετήσιο δεξαμενισμό ο οποίος θα διαρκέσει περίπου ένα μήνα. Κατά τη διάρκεια του δεξαμενισμού του Εξπρές Σκιάθος θα πραγματοποιηθούν επίσης εργασίες ανακαίνισης των εσωτερικών χώρων του πλοίου.

Ως εκ τούτου το Blue Star Naxos θα παραμείνει στη γραμμή Βόλου – Β. Σποράδων ένα μήνα περίπου, μέχρι να επιστρέψει στα δρομολόγιά του το Εξπρές Σκιάθος.

Όπως σημειώνει ο συντάκτης Σίμος Μιχαλόγλου «είναι η πρώτη φορά που πλοίο με τα σινιάλα της Blue Star Ferries θα δρομολογηθεί στις Βόρειες Σποράδες και είναι επίσης η πρώτη φορά που δρομολογείται στη γραμμή γρήγορο μεγάλο συμβατικό πλοίο.»