Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου 2019

Ζηνοβία: Ψυχρή εισβολή θα προκαλέσει κακοκαιρία με αμιγώς χειμερινά χαρακτηριστικά από το Σάββατο 28/12

Σύνταξη άρθρου: Στρ. Βουγιούκας, Κ. Λαγουβάρδος
ΕΑΑ – Πεντέλη, Χριστούγεννα 2019 - 20:30

Πολύ ψυχρές αέριες μάζες αρκτικής προέλευσης αναμένεται να κινηθούν προς τη χώρα μας από τις βραδινές ώρες της Παρασκευής 27/12, προκαλώντας σημαντική πτώση της θερμοκρασίας και κακοκαιρία με αμιγώς χειμερινά χαρακτηριστικά το τριήμερο Σάββατο 28/12 - Δευτέρα 30/12.

Η κακοκαιρία Ζηνοβία θα εντοπίζεται κυρίως στα ανατολικά και νότια τμήματα της χώρας, όπου εκτός από τις τοπικά ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν και χιονοπτώσεις οι οποίες θα επηρεάσουν κατά τόπους και περιοχές με χαμηλό υψόμετρο. Παράλληλα, πολύ θυελλώδεις άνεμοι βορείων διευθύνσεων θα επικρατήσουν στα ανατολικά ηπειρωτικά και το Αιγαίο.

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα ύψη βροχής και τις περιοχές όπου θα εκδηλωθούν χιονοπτώσεις, θα δοθούν τις επόμενες ημέρες

www.meteo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.