Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019

Στην εκδήλωση για τα υποβρύχια μουσεία ο Δημήτρης Ευσταθίου

Την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019, μετά από πρόσκληση του Περιφερειάρχη  Θεσσαλίας, ο επικεφαλής της αυτοδιοικητικής παράταξης “Σκόπελος Όλοι Μαζί” Δημήτρης Ευσταθίου παραβρέθηκε στην αξιόλογη εκδήλωση που διοργάνωσε η Περιφέρεια Θεσσαλίας στο Βόλο, στο χώρο του Domotel Xenia Volos Hotel με θέμα ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΜΟΥΣΕΙΑ (επισκέψιμοι υποβρύχιοι αρχαιολογικοί χώροι).

Στην εκδήλωση έγινε αναφορά για τα ναυάγια στη περιοχή των Βορείων Σποράδων  συμπεριλαμβανομένου και του ναυαγίου ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ το οποίο βρίσκεται στο Πάνορμο Σκοπέλου. Από το καλοκαίρι το 2020 μάλιστα το συγκεκριμένο ναυάγιο θα είναι επισκέψιμο μέσω της τεχνολογίας 3D.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης ο κ. Ευσταθίου είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον Περιφερειαρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό, την Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας Δωροθέα Κολυνδρίνη, τον Δήμαρχο Σκιάθου Θοδωρή Τζούμα καθώς και τον περιφερειακό Σύμβουλο Σάκη Ζλατούδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.