Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019

Σκόπελος | Κάποιοι συμπολίτες μας "ξεχνάνε" ότι...

Βράδυ Τρίτης...
...κάθε Τετάρτη και Κυριακή δεν θα διενεργείται αποκομιδή απορριμμάτων στην δημοτική κοινότητα Σκοπέλου. Θα πρέπει οι Δημότες τις παραπάνω ημέρες, να επιδείξουν αυξημένη υπευθυνότητα και κατανόηση και να μην εκθέτουν προς αποκομιδή τα απορρίμματα, συμβάλλοντας έτσι στη διατήρηση της καθαριότητας της πόλης και στη διασφάλιση της δημόσιας υγείας.


Τρίτη βράδυ, 17 Δεκεμβρίου. Η παραλία της Σκοπέλου γιορτινά στολισμένη, αλλά ούτε αυτό φαίνεται να συγκινεί κάποιους, οι οποίοι "ξεχνούν" και αφήνουν σακούλες απορριμμάτων ημέρες κατά τις οποίες δεν πραγματοποιείται αποκομιδή.

Οι εικόνες είναι από τη χθεσινή βραδιά. Μια σακούλα σχισμένη και τα "χαρτιά υγείας" να έχουν διασκορπιστεί στο πεζοδρόμιο... Αηδία!

...πρωί Τετάρτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.