Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2019

Συνάντηση των Δημάρχων Θεσσαλονίκης και Σκιάθου

Συνάντηση του Δημάρχου Σκιάθου Θοδωρή Τζούμα και του Δημάρχου Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνου Ζέρβα, έγινε στο Δημαρχείο της Θεσσαλονίκης την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2019.
Τη συνάντηση επεδίωξε ο Δήμαρχος Σκιάθου, με στόχο να δρομολογηθούν από κοινού ενέργειες για την ακτοπλοϊκή σύνδεση της Θεσσαλονίκης με τη Σκιάθο για τους καλοκαιρινούς μήνες.

Η Σκιάθος είναι αγαπημένος τόπος διακοπών των Βορειοελλαδιτών και ειδικότερα των Θεσσαλονικέων και η απευθείας σύνδεση θα ενισχύσει σημαντικά την τουριστική κίνηση.
Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον και συναποφασίστηκε κοινή συνάντηση των Δημάρχων με τον Υπουργό Ναυτιλίας μέσα στον Ιανουάριο.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκε η δυνατότητα ανάπτυξης συνεργασίας των δυο Δήμων σε διάφορα επίπεδα και σε τομείς όπως ο πολιτισμός, ο αθλητισμός, η παιδεία και ο τουρισμός.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με την πρόταση του κ. Τζούμα για επίσκεψη του Δημάρχου Θεσσαλονίκης στη Σκιάθο.

1 σχόλιο:

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.