Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019

Στην εκδήλωση για τα Υποβρύχια Μουσεία της Περιφέρειας Θεσσαλίας ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σκοπέλου Άγγελος Ξηντάρης

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας διοργάνωσε την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου στο Βόλο (Domotel Xenia Volos Hotel), εκδήλωση για τα Υποβρύχια Μουσεία. Πρόκειται για τα πρώτα υποβρύχια μουσεία στην Ελλάδα, τέσσερα ναυάγια, από τους κλασσικούς χρόνους μέχρι τη Βυζαντινή περίοδο, τα οποία βρίσκονται στις Σποράδες και τον Δυτικό Παγασητικό και μετατρέπονται από το καλοκαίρι του 2020 σε επισκέψιμα μουσεία, συνδυάζοντας τις καταδύσεις με τις αρχαιότητες και προστατεύοντας την πολιτιστική κληρονομιά.


Ο κ. Άγγ. Ξηντάρης

Στην ενδιαφέρουσα εκδήλωση παραβρέθηκε και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σκοπέλου Άγγελος Ξηντάρης, ο οποίος, στο περιθώριο της εκδήλωσης, είχε εποικοδομητική συζήτηση με τον Αγγ. Μαγκλή, από την Atlantis Συμβουλευτική σχετική με τα υποβρύχια μουσεία και το ναυάγιο “Χριστόφορος”, που βρίσκεται στον Πάνορμο Σκοπέλου και στο οποίο, από το καλοκαίρι του 2020, όλοι θα μπορούν να καταδυθούν με τη καινοτόμο 3D τεχνολογία σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο.

Ο κ. Αθ. Φαδάκης

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο Αθ. Φαδάκης Εκπαιδευτής καταδύσεων - Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, εκπροσωπώντας το Καταδυτικό Κέντρο Σκοπέλου, ο όποιος έχει οριστεί επικεφαλής της ομάδας δυτών για την έρευνα και εντοπισμό  ναυαγίων στην περιοχή Σκοπέλου - Αλόννησου.

Ο κ. Φαδάκης είχε σύντομη συζήτηση με τον Γ.Γ. του υπουργείου Τουρισμού κ. Λούλη και με φορείς ανάπτυξης του καταδυτικού Τουρισμού.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.