Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019

Ο Α.Ο. Σκιάθου τιμάει όσους τίμησαν την φανέλα του

Ο πρόεδρος και η Διοίκηση του Αθλητικού Ομίλου Σκιάθου δεν ξεχνούν τους προέδρους, τους προπονητές και φυσικά τους ποδοσφαιριστές, που κάτω από τις δύσκολες συνθήκες να είσαι «ομάδα» σε ένα νησί, κατάφεραν να κάνουν υπερήφανους τους φιλάθλους και ένα ολόκληρο νησί.

Σε έναν πολύ σημαντικό αγώνα με τον πρωτοπόρο Σαρακηνό αυτή την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου, στις 12:00, στο Δημοτικό Στάδιο της Σκιάθου η διοίκηση αποφάσισε στο ημίχρονο να τιμήσει αυτούς που σήκωσαν το βαρύ τρόπαιο της Κυπελλούχου ΕΠΣΘ το 1990.

Η πρόσκληση απευθύνεται σε όλους τους φιλάθλους και σε όλους τους πολίτες του νησιού, ώστε αυτή την Κυριακή να δώσουμε σημαντικό παρόν για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιρικό αγώνα αλλά και για την ομάδα που μας έκανε υπερήφανους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.