Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019

Νέα σημαντικά έργα ύδρευσης και αποχέτευσης συνολικού προϋπολογισμού 4,7 εκατ. ευρώ για τη Σκιάθο

Υπογράφτηκαν οι προγραμματικές σύμβασεις μεταξύ Περιφέρειας Θεσσαλίας και ΔΕΥΑ Σκιάθου

Στην υπογραφή των προγραμματικών συμβάσεων
παρέστησαν  η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Μαγνησίας
και Βορείων Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη
και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος
Βορείων Σποράδων Αθανάσιος Ζλατούδης
Δυο σημαντικά έργα ύδρευσης και αποχέτευσης για την πόλη της Σκιάθου έρχονται σε φάση υλοποίησης καθώς υπογράφτηκε η προγραμματική σύμβαση μεταξύ Περιφέρειας Θεσσαλίας και ΔΕΥΑ Σκιάθου.

Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός και ο Δήμαρχος Σκιάθου  Θοδωρής Τζούμας υπέγραψαν της προγραμματικές συμβάσεις για συμπληρωματικά έργα ύδρευσης στην πόλη της Σκιάθου, προϋπολογισμού 970.000 ευρώ, και το έργο αποχέτευσης και επέκτασης του βιολογικού, προϋπολογισμό 3.780.000 ευρώ.

Τα  δύο έργα αφορούν μέρος των σημαντικότερων υποδομών που συμβάλλουν στην προστασία του μοναδικού περιβάλλοντος του νησιού και της δημόσιας υγείας. Τα έργα είναι ενταγμένα στο πρόγραμμα του Υπουργείου Εσωτερικών «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι» και δικαιούχος είναι η ΔΕΥΑ Σκιάθου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.