Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019

Από σκουπίδια φτιάχνουμε στολίδια

Η Επιτροπή Αγώνα Πολιτών Βόλου και η καλλιτεχνική της ομάδα προσκαλεί όποια και όποιον επιθυμεί να συμμετέχει σε εργαστήριο κατασκευής χριστουγεννιάτικων στολιδιών από σκουπίδια, που θα πραγματοποιήσει σε αίθουσα που βρίσκεται στο παραλιακό κτήριο του Πανεπιστημίου, το Σάββατο 21 και την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου από 11.00 - 13.00.


Τα στολίδια και άλλες δημιουργίες θα διατεθούν σε bazaar τη Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου από τις 19:00 μμ στο θόλο του Πανεπιστημίου για οικονομική ενίσχυση της Επιτροπής εν όψει δικαστικών εξόδων (1500 ευρώ για τις αγωγές της ΑΓΕΤ-Lafarge) και των μηνύσεων (180 ευρώ από Περιφέρεια και 160 ευρώ από ΑΓΕΤ-Lafarge).

Ελάτε με τα σκουπίδια σας για να τα κάνουμε δημιουργίες.

Οι φωτογραφίες αποτυπώνουν έργα της καλλιτεχνικής ομάδας της Επιτροπής, στο πλαίσιο της δουλειάς μας "Μην το πετάς, κάνε το τέχνη".

Σας περιμένουμε με ή χωρίς τα σκουπίδια σας. Μόνο την καλή σας διάθεση χρειάζεστε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.