Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019

Σκόπελος | Το αυθεντικό νησί του Mamma Mia!

Τον τίτλο «Mamma Mia! Ζώντας το όνειρο στη Σκόπελο» επέλεξε ο James Brewer για το εκτενές άρθρο του (ΚΛΙΚ) στον βρετανικό τουριστικό διαδικτυακό τόπο allboutshipping.co.uk  που εξειδικεύεται μεταξύ άλλων σε θέματα θαλάσσιου και ναυτικού Τουρισμού.

Η κα Άννα Μαρία Κανταρτζή και η Πρόεδρος
της Επιτροπής Τουρισμού κα Ιωάννα Ευσταθίου
Στο πλαίσιο  προγραμματισμένης συνάντησης στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού WTM 2019 στο Λονδίνο με την Πρόεδρο της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου Σκοπέλου Ιωάννα Ευσταθίου, ο  δημοσιογράφος είχε την ευκαιρία να ταξιδέψει νοερά στον ιδιαίτερο προορισμό, να επισκεφτεί τα γραφικά χωριά και τα εκκλησάκια, να θαυμάσει τη φύση και τελικά να «ομολογήσει» πως αν και η δεύτερη ταινία της σειράς Mamma Mia! γυρίστηκε εκτός Ελλάδας, η Σκόπελος παραμένει το αυθεντικό σημείο αναφοράς του διαχρονικού μιούζικαλ με τα αλησμόνητα τραγούδια των ABBA.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.