Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2019

Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου: Ανοίγει τις πύλες του την Πρωτοχρονιά

Πρεμιέρα για τη φετινή σεζόν κάνει την Πρωτοχρονιά το Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου. 
Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε  ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης και πρόεδρος της «Κενταύρων Όρος» Γρηγόρης Ιγγλέσης, το Χιονοδρομικό Κέντρο «Αγριόλευκες Πηλίου»  είναι έτοιμο να υποδεχθεί τους πρώτους χιονοδρόμους την Τετάρτη 1 Ιανουαρίου, ανοίγοντας επίσημα τη χιονοδρομική σεζόν!

Η ποσότητα του χιονιού των τελευταίων ημερών σε συνδυασμό με την προετοιμασία που έχει γίνει στις πίστες και βάσει των καιρικών προβλέψεων για τις επόμενες ημέρες, επιτρέπουν τη σωστή και ασφαλή λειτουργία του Χιονοδρομικού Κέντρου, στις Π3, Π4 και Π5 καθώς και το πάνω τμήμα της πίστας «Πανόραμα».  Οι υπόλοιπες πίστες δεν είναι δυνατόν να χρησιμοποιηθούν καθώς η ποσότητα του χιονιού δεν είναι επαρκής σε όλα τα σημεία του Χιονοδρομικού Κέντρου.

Το Χιονοδρομικό Κέντρο θα είναι ανοιχτό από τις 9 το πρωί μέχρι τις 4 το απόγευμα.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το τηλέφωνο 6983508507.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.