Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2019

Η Επιτροπή Αγώνα Πολιτών Βόλου παρουσίασε στην Σκιάθο την πρότασή της για ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ

Την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2019 οι πολίτες της Σκιάθου παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον την εκδήλωση με θέμα “Ορθολογική Διαχείριση Απορριμάτων”, που διοργάνωσε ο Οικολογικός Σύλλογος Σκιάθου “EcoΖην", υπό την αιγίδα του Δήμου Σκιάθου, στην οποία παρουσιάστηκε η πρόταση της Επιτροπής Αγώνα Πολιτών Βόλου για την ορθολογική-οικολογική διαχείριση των απορριμμάτων από το μέλος της Επιτροπής, Ιφιγένεια Ηλιοπούλου.

Στην παρουσίαση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Σκιάθου κ. Τζούμας Θεόδωρος, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Περιβάλλοντος Σκιάθου κ. Γιαννίτσης Ιωάννης, μέλη του Δημοτικού συμβουλίου και πρόεδροι περιβαλλοντικών συλλόγων.

Η επιστημονική ομάδα της Επιτροπής Αγώνα Πολιτών Βόλου λαμβάνοντας υπόψη περιπτώσεις πόλεων διαφόρων χωρών, που έχουν εφαρμόσει τις αρχές και τα βήματα που το παγκόσμιο κίνημα ZERO WASTE (παραγωγή μηδενικών αποβλήτων) προτείνει ως ιδανικό τρόπο διαχείρισης των αποβλήτων, σχεδίασε μία σειρά βημάτων, προκειμένου να γίνει η μετάβαση από την σημερινή κατάσταση προς μια μηδενική παραγωγή αποβλήτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.