Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019

Συνάντηση του Δημ. Ευσταθίου με τον αναπληρωτή Διοικητή της 5ης ΥΠΕ (δελτίο Τύπου της αυτοδιοικητικής παράταξης "Σκόπελος Όλοι Μαζί")

Την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019 μετά από προγραμματισμένη συνάντηση, ο επικεφαλής της αυτοδιοικητικής παράταξης "Σκόπελος Όλοι Μαζί", Δημήτρης Ευσταθίου, συνοδευόμενος από το στέλεχος της παράταξης Ιωάννη Κουκορίνη, συναντήθηκε στα γραφεία της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας στη Λάρισα, με τον αναπληρωτή Διοικητή κ. Τσιαούση Ηλία (υπεύθυνο των κέντρων υγείας), προκειμένου, να του εκθέσει τα σοβαρά προβλήματα του κέντρου Υγείας Σκοπέλου, που αφορούν τόσο στο κτιριακό όσο και στην υποστελέχωση του. Επιπλέον έμφαση δόθηκε και στα προβλημάτα που αντιμετωπίζουν τα αγροτικά Ιατρεία Γλώσσας και Ν. Κλήματος.

Ο κ. Τσιαούσης ενημέρωσε τον κ. Ευσταθίου για όλες τις κινήσεις της περιφέρειας
σχετικά με το Κέντρο Υγείας Σκοπέλου, που αφορούν στην επίλυση των προβλημάτων
του. Με την σειρά του ο κ. Ευσταθίου προσκάλεσε τον αναπληρωτή Διοικητή στη Σκόπελο, προκειμένου να διαπιστώσει και ο ίδιος την κατάσταση.

Η συνάντηση διεξήχθη σε πολύ θερμό κλίμα και οι δύο άντρες ανανέωσαν το ραντεβού
τους, προκειμένου να συνεχιστεί η συνεργασία τους, για την επίλυση των προβλημάτων της μοναδικής δημόσιας δομής Υγείας της Σκοπέλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.