Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 11 Μαρτίου 2022

Ευχαριστήρια επιστολή προς την ΠΕΦΟ Αλοννήσου από το Ίδρυμα Παιδιών "Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΤΕΓΗ"


Με επιτυχία στέφθηκε η δράση συλλογής αγαθών από την Π.Ε.Φ.Ο. Αλοννήσου για το Ίδρυμα Παιδιών "Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΤΕΓΗ", που πραγματοποιήθηκε τον Ιανουάριο του 2022 και στην οποία ανταποκρίθηκαν αρκετοί Αλοννησιώτες και φίλοι του Π.Ε.Φ.Ο., δείχνοντας έμπρακτα την αλληλεγγύη τους.

Για την προσφορά αυτή ο πρόεδρος του Ιδρύματος "Παιδική Στέγη" κ. Νικόλσκυ Δημήτριος έστειλε στην Π.Ε.Φ.Ο. ευχαριστήρια επιστολή, όπου, μεταξύ άλλων, αναφέρει:

«Αγαπητέ κ. Αναγνώστου,

Αγαπητοί φίλοι της Π.Ε.Φ.Ο. Αλοννήσου,

Το Διοικητικό Συμβούλιο με αφορμή τη γενναιόδωρη προσφορά σας, θα ήθελε να σας εκφράσει τις ειλικρινείς και πιο θερμές ευχαριστίες του για το ενδιαφέρον σας προς το Ίδρυμα μας.

Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζουμε ότι έχουμε φίλους που μας υποστηρίζουν έμπρακτα και μας βοηθούν ηθικά και υλικά, δίνοντας μας δύναμη να συνεχίσουμε να προσφέρουμε ποιοτικές υπηρεσίες στον τομέα της προσχολικής αγωγής.»


ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ↓↓↓

Συλλογή αγαθών από την Π.Ε.Φ.Ο. Αλοννήσου για το Ίδρυμα Παιδιών "Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΤΕΓΗ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.