Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 11 Μαρτίου 2022

SILVER βραβείο στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Σκοπέλου για το έργο «Ανάπλαση, Διαμόρφωση Δρόμου και Διευθέτηση Ομβρίων Υδάτων εντός ΧΖΛ Σκοπέλου»


Η εταιρεία BOUSSIAS υπό την αιγίδα της περιφέρειας Αττικής και της ΚΕΔΕ διοργάνωσαν στις 10 Μαρτίου στην Αθήνα, το 10ο συνέδριο - ημερίδα με θέμα "Smart Cities" και Best City Awards 2022 . Στο τέλος της ημερίδας  βράβευσαν ΟΤΑ, ΝΠΔΔ και Εταιρείες για τις βιώσιμες-αειφόρες-καινοτόμες-ευφυείς παρεμβάσεις τους.

Στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Σκοπέλου απονεμήθηκε SILVER βραβείο για το έργο  «Ανάπλαση, Διαμόρφωση Δρόμου και Διευθέτηση Ομβρίων Υδάτων εντός ΧΖΛ Σκοπέλου».

«Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, παραβρεθήκαμε και παραλάβαμε το βραβείο ο Δήμαρχος Σκοπέλου, κ. Σταμάτης Περίσσης και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, κ. Άγγελος Ξηντάρης. Το βραβείο αφιερώνουμε και  προσφέρουμε τιμητικά  σε όλους τους Σκοπελίτες και επισκέπτες του νησιού μας.

Θερμές ευχαριστίες οφείλουμε στον Περιφερειάρχη,  κ. Κώστα Αγοραστό και στην Αντιπεριφερειάρχη κα. Δωροθέα Κολυνδρίνη για την  χρηματοδότηση του έργου και την υποστήριξη  των συμπληρωματικών εργασιών για την ολοκλήρωσή του.

Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω τον Αντιπρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου,  κ. Νίκο Βαφίνη και όλα τα Μέλη του ΔΣ, τακτικά και αναπληρωματικά,  για την προσφορά, την κατάθεση της εμπειρίας τους και την θετική  τους γνώμη στις Αποφάσεις μας, καθώς και την υπάλληλο της Υπηρεσίας, κα. Ρηγίνα Κασσανδριανού για την ακούραστη συμβολή της. Τον κ. Κώστα Φλαμπούρη, διευθυντή ΤΥ της Περιφέρειας, την επιβλέπουσα μηχανικό, κα Μαρία Βαλασάκη για την συνεργασία και τις υπηρεσίες τους, καθώς και το εργατοτεχνικό προσωπικό για τις αριστοτεχνικές τους  εργασίες.

Το έργο του παραλιακού δρόμου είναι έργο καινοτομίας, αισθητικής και λειτουργικής αναβάθμισης της  ποιότητας ζωής των κατοίκων και φυσικά ήπιας κυκλοφορίας οχημάτων. Η επίστρωση με φυσικούς κυβόλιθους και πλάκες προπαν ανέδειξαν τα αρχιτεκτονικά στοιχεία των κτηρίων του παραλιακού μετώπου, και αποτελούν  με το παραδοσιακό οικισμό της χώρας ένα ολοκληρωμένο δομημένο περιβάλλον με στοιχεία της ελληνικής λαϊκής παράδοσης – κληρονομιάς και αρχιτεκτονικής. Η όδευση δικτύων ύδρευσης, πυρόσβεσης, ηλεκτρισμού, τηλεπικοινωνιών, η τοποθέτηση νέων φωτιστικών κεφαλών led, τα έξυπνα pillars – αυτόματοι πωλητές ηλεκτρικού ρεύματος και νερού, η χωροθέτηση  σκαφών, λέμβων και κρουαζιερόπλοιων, το website "skopelosports.gr", ο μετεωρολογικός σταθμός/παλιρροιογράφος  ενημέρωσης σε πραγματικό χρόνο, ο καθαρισμός λιμένα και άλλες λιμενικές υπηρεσίες  καθιστούν  το λιμάνι μας έναν ξεχωριστό τουριστικό λιμένα.

Ο Πρόεδρος του ΔΛΤΣ

Άγγελος Ξηντάρης»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.