Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2022

Σκόπελος | Πυροσβέστες απεγκλώβισαν τυφλό γατάκι από την κορυφή πεύκου


Παρέμβαση ανδρών του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Σκοπέλου χρειάστηκε σήμερα το απόγευμα για να κατέβει από ψηλό σημείο ένος πεύκου ένας τυφλός γάτος. Το τηλεφωνικό κέντρο του Π.Κ. Σκοπέλου ειδοποιήθηκε για το συμβάν από την κα Νατάσα Λαμπρόγιαννη [straycare skopelos] και αμέσως έσπευσαν οι πυροσβέστες Κώστας Καραγιώργος και Λάμπρος Χριστίνης οι οποίοι κατάφεραν να κατεβάσουν το τολμηρό γατί!

Η κα Νατάσα Λαμπρόγιαννη ευχαριστεί:


«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην πυροσβεστική Σκοπέλου, που για ακόμα μια φορά ανταποκρίθηκε άμεσα στην έκκληση μου.

Ο τυφλός γάτος σκαρφάλωσε πάνω στον πεύκο στο πιο ψηλό σημείο σχεδόν. Προσπαθούσα μάταια να τον κατεβάσω και τότε κάλεσα την πυροσβεστική και η ευγενεστατη κοπέλα που απάντησε ειδοποίησε αμέσως τους συναδέλφους της και μέσα σε 15 λεπτά έφτασαν στο σημείο.

Να σημειώσω ότι μένω έξω από τη Σκόπελο, σχεδόν 15λεπτα, οπότε αντιλαμβάνεστε ότι τα παιδιά της πυροσβεστικης ξεκίνησαν αμέσως.

Λαμπρό Χριστ;iνη και Κώστα Καραγιώργο σας υπέρ ευχαριστώ.

Όπως επίσης και τη Μπρίτα, που έσπευσε αμέσως στο σημείο...

Νατάσα Λαμπρόγιαννη.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.