Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2022

Η iSea στη Σκόπελο για καθαρισμό παραλιών [φωτογραφίες]

Μία από τις δράσεις της iSea για τον καθαρισμό των παραλιών της Σκοπέλου πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 21 Μαρτίου 2022 στη Σκόπελο, στην οποία συμμετείχαν μαθητές του Γυμνασίου μαζί με την διευθύντριά τους κα Θεοδώρου και εκπαιδευτικούς του σχολείου, αψηφώντας το τσουχτερο κρύο και τον ισχυρό βοριά που επικρατούσαν το πρωί στην παραλία Σκοπέλου Άμμος.


Η iSea* φρόντισε οι εθελοντές, να φοράνε γάντια πολλαπλών χρήσεων και να συγκεντρώσουν τα απορρίμματα σε επαναχρησιμοποιούμενα τσουβάλια.

Την Τρίτη 22 Μαρτίου η δράση θα συνεχιστεί  στην παραλία Αγνώντα από τις 10:00 έως 12:00 και το απόγευμα από 16:00 - 18:00 στην παραλία Σκοπέλου.

Η iSea καλεί όσους εθελοντές επιθυμούν να συνδράμουν να βρεθούν στις παραλίες τις παραπάνω ώρες.













___________
* Η iSea είναι μια Περιβαλλοντική Οργάνωση, που ιδρύθηκε το 2016 στην Θεσσαλονίκη. Κύριος στόχος της είναι η προστασία των υδάτινων οικοσυστημάτων της Ελλάδας και της χλωρίδας και πανίδας που διαβιούν σε αυτά μέσα απο την έρευνα, την ευαισθητοποίηση και τη προώθηση πολιτικών προστασίας. Η λειτουργία της iSea, στηρίζεται και τα κύριο λόγο σε δωρεές από τους υποστηρικτές της οργάνωσης αλλά και τις ετήσιες συνδρομές των μελών μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.