Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 20 Μαρτίου 2022

Σπουδαία νίκη εν όψει play out | Α.Ο. Σκοπέλου - Νέοι Αγ. Άννας 1-0

ΔΕΙΤΕ 60 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
Το γκολ σημείωσε ο Συνοδινός στο 25' με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Γεωργίου

Απ' όλα είχε το σημερινό ντέρμπι στο Δημοτικό Στάδιο Σκοπέλου μεταξύ της τοπικής ομάδας και της Αγίας Άννας. Ένταση, φάσεις, γκολ από τον Συνοδινό, απόκρουση πέναλτι από τον Παλαιολόγο, κάρτες δύο χρωμάτων, νεύρα και με το σφύριγμα της λήξης ξέφρενους πανηγυρισμούς για τη σπουδαία νίκη εν όψει play out!

Ο προπονητής Γρηγόρης Πουρσαϊτίδης [φωτό δεξιά] μας είπε: «Συγχαρητήρια σε όλους, ήταν πραγματικά όλοι συγκινητικοί για την προσπάθεια που κάνανε σήμερα. Χαίρομαι ιδιαίτερα που όλη η ομάδα μέχρι και αυτοί που ήταν εκτός αποστολής πανηγύρισαν στο τέλος με όλη την ψυχή τους! Σημαίνει πολλά για εμάς αυτή η νίκη, τόσο στο κομμάτι της βαθμολογίας τόσο και στο κομμάτι της ψυχολογίας. Μένουμε ενωμένοι μέχρι το τέλος, όπως μάθαμε και στα εύκολα και στα δύσκολα.

Ευχαριστώ τον κόσμο για την στήριξη του!»

Ο Παλαιολόγος αποκρούει πέναλτι και διατηρεί το μηδέν για την εστία της Σκοπέλου



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.