Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 15 Μαρτίου 2022

Eνημερώστε αμέσως το Δημοτικό Συμβούλιο για την ασύδοτη παρέμβαση στον κοινόχρηστο χώρο της παραλίας - Διακόψτε τώρα τις εργασίες!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΓΙΑ THN ΑΝΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΛΗ  


Ενημερώστε αμέσως το Δημοτικό Συμβούλιο για την ασύδοτη  παρέμβαση στον κοινόχρηστο χώρο της παραλίας - Διακόψτε τώρα τις εργασίες!
                    

Η Δημοτική Αρχή (;) του κ. Περίσση προσπαθεί μάλλον να επιβάλλει την «όποια  αισθητική» της, χωρίς να έχει προηγηθεί καμιά επίσημη ενημέρωση των αρμοδίων οργάνων (Συμβούλιο Τοπικής Κοινότητας Σκοπέλου και Δημοτικό Συμβούλιο), χωρίς καμιά εισήγηση και Απόφαση Ανάθεσης, προχωρώντας στην ανέγερση αναθηματικής στήλης στον κοινόχρηστο χώρο της σκοπελίτικης παραλίας, χωρίς κανένα σεβασμό στις προβλεπόμενες για τον παραδοσιακό οικισμό (για τον οποίο κατά τα άλλα κόπτονται) διαδικασίες, αλλά και στις προβλεπόμενες για την εκτέλεση των εργασιών, στο χώρο ανάμεσα μετά το Δημοτικό Καφενείο και προς το «Μπαραμάρες». 

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ:


-Διακοπή των εργασιών από τη  Δημοτική Αρχή και τις αρμόδιες Υπηρεσίες στις οποίες κοινοποιείται το παρόν

-Να προκηρυχθεί άμεσα καλλιτεχνικός διαγωνισμός

-Να συζητηθεί ΑΜΕΣΑ το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Σκόπελος,  15-03-2022

ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

-ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ 

-ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΟΔΙΟΣ 

-ΞΗΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

-ΚΑΤΣΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 

1 σχόλιο:

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.