Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 15 Μαρτίου 2022

Ευχαριστήριο της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Β. Σποράδων

(A.P. Photo / Fernando Llano)

Το προηγούμενο διάστημα πραγματοποιήθηκε μια ανθρωπιστική δράση της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Β. Σποράδων, για τη συλλογή παιδικών τροφών, ειδών πρώτης ανάγκης και ιατροφαρμακευτικού υλικού, που κρίνονταν απαραίτητα για την ανακούφιση του ανθρώπινου πόνου των αμάχων του δοκιμαζόμενου ουκρανικού λαού. 

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Β. Σποράδων θα ήθελε να εκφράσει τις θερμές και ειλικρινείς ευχαριστίες της για την πρόθυμη και γενναιόδωρη τους δωρεά: 

Το S/M ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ 

Το ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ της ΕΙΡΗΝΗΣ Ι. ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ 

και φυσικά όλους τους εθελοντές και τους συμπολίτες μας, που ανταποκρίθηκαν σε αυτή την προσπάθεια, που έγινε με σκοπό την προώθηση των ανθρωπιστικών αξιών, δείχνοντας έμπρακτα την κοινωνική τους ευαισθησία.

Η πράξη σας αυτή συμβάλλει στη στήριξη και στη συνεισφορά των συνανθρώπους μας, που έχουν πραγματική ανάγκη και αναδεικνύει την αξία της Αλληλεγγύης.

Σας συγχαίρουμε γι’ αυτό και ευχόμαστε το παράδειγμά σας να βγει άξιους μιμητές!

Τα μέλη της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Β. Σποράδων - Σκοπέλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.