Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 22 Μαρτίου 2022

Βράβευση στελεχών του Λιμεναρχείου Σκοπέλου και κοπή βασιλόπιτας


Εκδήλωση για την παράδοση βραβείων σε στελέχη του Λιμενικού Σώματος που υπηρετούν στη Σκόπελο και είχαν βραβευθεί στο Βόλο, σε ένδειξη αναγνώρισης της πολύτιμης συνδρομής τους στις επιχειρήσεις απεγκλωβισμού – διάσωσης συνανθρώπων μας κατά τις καταστροφικές πυρκαγιές στη Βόρεια Εύβοια, αλλά και κοπή της πίτας του Λ.Σ. Σκοπέλου πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Λιμεναρχείου Σκοπέλου, παρουσία του Δημάρχου  Σταμάτη Περίσση, του Προέδρου του Δημοτικού Σμβουλίου και του ΔΛΤΣ  Άγγελου Ξηντάρη, των προϊσταμένων του Αστυνομικού Τμήματος Σκοπέλου και του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Σκοπέλου, αλλά και μελών της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Κεντρικής Ελλάδος, τα οποία ήρθαν στη Σκόπελο προκειμένου να παραβρεθούν στη βράβευση, αλλά και να διανείμουν σε κάθε συνάδελφο τους ατομικό ιματισμό που αντιστοιχεί σε ειδική στολή για τα πληρώματα του ΠΛΣ 169 και 1067 (πλωτό ασθενοφόρο) και από ένα αντιανεμικό μπουφάν για όλους τους υπόλοιπους, μέρος της χορηγίας, όπως τόνισαν, της Υφυπουργού Παιδείας κας Ζέττας Μακρή αλλά και της Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και Σποράδων κας Κολυνδρίνη Δωροθέας για το προσωπικό του Λιμενικού Σώματος που υπηρετεί στις Βόρειες Σποράδες.


Στην εκδήλωση βραβεύθηκαν ο αντιπλοίαρχος Λ.Σ. Γκάρας Γεώργιος, ο υποπλοίαρχος Λ.Σ. Δροσάκης Σπυρίδων, ο ανθυπασπιστής Λ.Σ. Βούρτος Ευάγγελος και το πλήρωμα του ΠΛΣ 169 για για την καθοριστική συμβολή τους στις επιχειρήσεις απεγκλωβισμού και διάσωσης κινδυνευόντων προσώπων δια θαλάσσης, κατά τις εκδηλώσεις πυρκαγιών που έλαβαν χώρα στην ευρύτερη περιοχή της Βόρειας και Ανατολικής Εύβοιας τον περασμένο Αύγουστο.

Άριστη συνεργασία


Για την άριστη συνεργασία του Προϊσταμένου και των στελεχών του Λιμεναρχείου Σκοπέλου με την Δημοτική Αρχή και την τοπική κοινωνία μίλησε στη διάρκεια της εκδήλωσης ο Πρόεδρος του Δημοτικού Σμβουλίου και του ΔΛΤΣ  Άγγελος Ξηντάρης ο οποίος απευθυνόμενος στα μέλη της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Κεντρικής Ελλάδος τα οποία ήταν παρόντα είπε:

«Θέλω να σας μεταφέρω ότι με τον προϊστάμενο κ. Γκάρα Γεώργιο και την υπηρεσία έχουμε μια άριστη συνεργασία κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες, ευχάριστες ή δυσάρεστες. Θέλω ιδιαιτέρως να επαινέσω το πλήρωμα του πλωτού ασθενοφόρου ΠΛΣ 1067 για τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβάλουν για να εξυπηρετούν διακομιδές συνανθρώπων μας στο Βόλο, υπερβάλλοντας εαυτόν, με επείγοντα περιστατικά δύο και τρεις φορές την ημέρα και με αντίξοες συνθήκες τον χειμώνα.

Σας παρακαλώ να μεταφέρετε τα παραπάνω στοτς ανωτέρους τους και στη Διοίκηση...»


Ακολούθησε η κοπή της βασιλόπιτας την οποία ευλόγησε ο π. Νικόλαος.












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.