Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2022

Αναμένοντας τις αποφάσεις της μείζονος και ελάσσονος αντιπολίτευσης για τον "Ορφέα"


Δεν έχουν δει ακόμα [πρωί της 18ης Μαρτίου] το φως της δημοσιότητας οι αποφάσεις της μείζονος και ελάσσονος αντιπολίτευσης, "Σκόπελος, όλοι μαζί" και "Λαϊκή Συσπείρωση", σχετικά με την πρόταση, την οποία υπογράφει ο αντιδήμαρχος κ. Αρ. Βούλγαρης, για «ορθή επανάληψη της απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής», η οποία δόθηκε, ως non paper(;) και αναφέρει:

«Αγαπητοί συνάδελφοι,

Ο Δήμος μας προβαίνει στην αλλαγή του ονόματος για τη δεύτερη πράξη του προγράμματος “Τρίτση” για τον κτίριο “Ορφέας”, προκειμένου να υπάρξει συνολική χρηματοδότηση για το έργο, διότι για τα πολιτιστικά έργα επανάχρησης χρηματοδοτούνται μόνο τα υπάρχοντα και όχι οι επεκτάσεις τους,

Σας διαβεβαιώνουμε ότι η τελική χρήση του “Ορφέα” δεν πρόκειται να αλλάξει και θα παραμείνει για πολιτιστική χρήση.

Αντιδήμαρχος Σκοπέλου

Αρ. Βούλγαρης»

Σύμφωνα με την εισήγηση για “Ορθή Επανάληψη” «καθίσταται επιτακτική η ανάγκη με απόφασή μας να προβούμε στην ορθή επανάληψη της αναφερόμενης στο θέμα απόφασης της οικονομικής επιτροπής…»

Τί γράφει η επίμαχη εισήγηση που δόθηκε στην οικονομική επιτροπή:

ΕΙΣΗΓΟΥΜΑΣΤΕ

1. Την αποδοχή των όρων και της Πρόσκλησης ΑΤ07 με αρ.πρωτ. 16401/28-08-2020 και όπως τροποποιήθηκε και ισχύει - με τίτλο «Αξιοποίηση του κτιριακού αποθέματος των Δήμων» στο πρόγραμμα Ανάπτυξης και Αλληλεγγύης για την Τοπική Αυτοδιοίκηση «ΑΝΤΩΝΗΣ  ΤΡΙΤΣΗΣ» του Υπουργείου Εσωτερικών και έγκριση των προτεινόμενων δράσεων της αίτησης χρηματοδότησης.

2. Την έγκριση των υποέργων που θα περιληφθούν στην προτεινόμενη πράξη με τίτλο «ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΑΚΟΥ ΑΠΟΘΕΜΑΤΟΣ ΣΤΗ ΝΗΣΟ ΣΚΟΠΕΛΟ» συνολικού προϋπολογισμού 5.418.180,00 €. 

Αναλυτικότερα, η αίτηση χρηματοδότησης περιλαμβάνει τα κάτωθι υποέργα:

ΥΠΟΕΡΓΟ «Μελέτη - κατασκευή επανάχρησης και μερικής επέκτασης του  υπάρχοντος κτιριακού συγκροτήματος "ΟΡΦΕΑΣ"» (ομάδα α) - π/υ 2.393.200,00 ευρώ.

Αφορά την στέγαση και ανάπτυξη των Διοικητικών Υπηρεσιών του Δήμου Σκοπέλου. Το νέο κτιριακό συγκρότημα θα χρησιμοποιηθεί για την αποκέντρωση των Διοικητικών Υπηρεσιών του Δήμου μαζί με τις Υπηρεσίες Πολιτισμού, Τουρισμού και Περιβάλλοντος.

[...]

ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ:

Σκόπελος | Κίνδυνος να χαθούν 5.000.000 € από το πρόγραμμα «Τρίτσης» | Συνεδριάζουν εκτάκτως οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.