Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

H «Ημερησία» για τον Γιώργο Μιχελή

«Αφού θήτευσε επί μακρόν σε διευθυντικές θέσεις ελληνικών τραπεζών, επέστρεψε στον τόπο καταγωγής του και εξελέγη δήμαρχος στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές. Ο Γιώργος Μιχελής, επικεφαλής του συνδυασμού Συνεργασία-Όραμα-Στρατηγική (σήμα SOS όπως ο ίδιος έλεγε), είναι πλέον δήμαρχος Σκοπέλου. 
Διετέλεσε γενικός διευθυντής της Εμπορικής Τράπεζας, διευθύνων σύμβουλος της ρουμανικής Bancpost, θυγατρικής της EFG Eurobank, ενώ θήτευσε επίσης σε διευθυντικές θέσεις άλλων τραπεζών.»
(ΗΜΕΡΗΣΙΑ - ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ - 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ)

8 σχόλια:

  1. Αυτός είναι ο Δήμαρχος μας . Ο Δήμαρχος του Νησιού της Σκοπέλου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ακούγεται οτι ο κ.Μιχελής έχει αναλάβει σοβαρές δεσμεύσεις με υποψήφιο που τον υποστήριξε στην δεύτερη Κυριακή, πχ να τον ορίσει αντιδήμαρχο. Μπορεί να μας δοθεί μιά επίσημη διάψευση γιατί αυτά που ακούγονται τον αδικούν και του χαλάνε την εικόνα του ασυμβίβαστου που μας παρουσίασε προεκλογικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητέ κ. 2.37,
    Είναι δυνατόν να βγαίνει ο κ. Μιχελής και να διαψεύδει τον κάθε παραλογισμό που ακούγεται;
    Μην βιάζεστε, όλα τα ευφάνταστα σενάρια θα διαψευστούν από την 1-1-2011

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Aγαπητέ 2:37
    το θέμα έχει απαντηθεί και σε άλλες αναρτήσεις. Αντιδήμαρχος ορίζεται από την ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ, βάσει νόμου. Τώρα το ποιός θα είναι και πού θα το δούμε με το καλό από τον καινούργιο χρόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ακούγετε ότι κέρδισα το LOTO και όλοι είναι χαρούμενοι ( γιατί θέλουν βοήθεια )εκτός από εμένα , αλλά κανένας δεν ήρθε να με ρωτήσει , και εγώ δεν έχω κερδίσει ούτε στα γαριδάκια .

    Στην Ελλάδα το κουτσομπολιό δεν είναι απλά μια έκφανση της κοινωνικής ζωής, αλλά τρόπος ζωής. Η ανούσια ενασχόληση με τα προσωπικά των διάσημων, με το τι κάνει ο γείτονας, τι συμβαινει στο χ reality show, ακόμη και για τον βίο των πολιτικών με “ελαφρή” και “ανώδυνο” τρόπο δεν προσφέρει ψυχολογική ικανοποίηση. Η πραγματική ευτυχία έρχεται με την συναναστροφή με ανθρώπους συζητώντας φιλικά για θέματα που είναι ενδιαφέροντα και ουσιαστικά.

    Το κουτσομπολιό δεν είναι απλά ένας τρόπος για να “χαλαρώσεις”, αλλά ένα εμπόδιο στην σοβαρή επαφή και στην αυτοπραγμάτωση. Οι ουσιαστικές συζητήσεις κάνουν τα άτομα πιο εξωστρεφή και πιο πρόθυμα στην αναζήτηση ανθρώπων για να επικοινωνούν. Το κουτσομπολιό θα λέγαμε πως είναι μια επικοινωνιακή νόσος που κάνει τους ανθρώπους να νιώθουν κενοί νοήματος και τους αποκόπτει συναισθηματικά σε σχέση με τους άλλους. Αν δεν εξετάζεις τον τρόπο ζωής σου και δεν στοχάζεσαι πάνω σ’ αυτόν τότε δεν τον βιώνεις, απλά τον προσπερνάς. Πόλύ περισσότερο αν δεν ασχολείσαι με την δική σου ζωή, αλλά κρυφοκοιτάς τις ζωές των άλλων. Η συζήτηση για την ζωή σου, ο διάλογος για την ζωή του διπλανού σου (με τον διπλανό σου παρόντα) είναι πολύ πιο ουσιαστικά απ’ το τι φόρεσε η Ψ στο gala και με ποια τα έφτιαξε ο τάδε.

    Ένας οραματιστής Ιστιοπλόος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το νερό στο γουδί εσύ κύριε/α 2:37... πόσες φορές πρέπει να ρωτάνε κάποιοι την κάθε μπαρούφα που κυκλοφορεί εσκεμμένα (όχι από τα καφενεία) από συγκεκριμένα άτομα, με σκοπό την παραπλάνηση της κοινής γνώμης; Τι επίσημη απάντηση και πράσινα άλογα ζητάς εσύ, ανεπίσημα μέσα από την ανωνυμία σου; Ή μήπως έτσι, με τέτοιες φτηνές ερωτήσεις, νομίζεις πως θα χαλάσεις την εικόνα του νέου δημάρχου; Τον Νόμο (Καλλικράτη) δεν τον γνωρίζεις ή κάνεις πως δεν τον γνωρίζεις;
    ---
    Καλλικράτης - Άρθρο 59 - Αντιδήμαρχοι
    Το δήμαρχο επικουρούν οι αντιδήμαρχοι. Αντιδήμαρχοι είναι οι σύμβουλοι της πλειοψηφίας που ορίζει ο δήμαρχος και στους οποίους μεταβιβάζει την άσκηση αρμοδιοτήτων καθ’ ύλην και κατά τόπο.
    ---
    Όσο για το αν τον υποστήριξε ή όχι υποψήφιος την δεύτερη Κυριακή, ποιον κατά τη γνώμη σου έπρεπε να υποστηρίξει αν όχι τον κ. Μιχελή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ΚΑΧΥΠΟΨΙΑ, ΟΙ "ΔΗΘΕΝ - ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ" ΚΑΙ Η ΜΙΖΕΡΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΜΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ - ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΜΙΚΡΗΣ. ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΧΟΣ ΟΛΩΝ Η ΠΡΟΟΔΟΣ ΚΑΙ Η ΑΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ, ΚΙ ΑΣ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ. ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ας δώσουμε όλοι μας, ανεξάρτητα αν τον ψηφίσαμε ή όχι, θερμή και συνεχή στήριξη στον νέο μας Δήμαρχο που έχει και προθέσεις καλές αλλά και τη φρεσκάδα, τις γνώσεις και ιδιαιτέρως το πάθος για να γίνει το νησί μας όπως το ονειρευόμαστε. Ολοι πλέον στο πλευρό του. Οι εκλογές είναι παρελθόν. Τα δύσκολα είναι μπροστά μας και απαιτείται ομοψυχία αλλά και συστράτευση. Μόνος του δεν μπορεί να τα κάνει όλα. Ας γίνουμε επί τέλους ενεργοί πολίτες. Ιδιαίτερα οι τουριστικοί επιχειρηματίες να ενεργοποιηθούν και με μπροστάρη τον Δήμαρχο να διεκδικήσουμε και μεις τον καλύτερο τουριστικό προορισμό για το 2011 που πέτυχαν οι Σκιαθίτες το 2010. Συγχαίρω από το βήμα αυτό τους τουριστικούς επιχειρηματίες της Σκιάθου και εύχομαι στον Δήμαρχό μας να εμπνεύσει και τους δικούς μας για κάτι ανάλογο. Εμπρός λοιπόν όλοι μαζί χωρίς κοματικούς διαχωρισμούς. Η Σκόπελος μας ενώνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.