Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Για τα επιδόματα τριτέκνων στη Γλώσσα

Αναγνώστης μάς γράφει:
«Μήπως μπορεί ο αρχ. Αλέξιος Παπασταμούλος να μας πει γιατί δεν δίνει επίδομα σε όλες τις τρίτεκνες οικογένειες της Γλώσσας, αλλά το δίνει μόνον επιλεκτικά στους δικούς του;»
Αγαπητέ αναγνώστη,
με τον π. Αλέξιο δεν κατέστη δυνατόν να επικοινωνήσουμε... Σήμερα όμως συναντήσαμε την κα Ελισάβετ Παπαχρήστου, σύμβουλο στην κοινότητα από το νέο έτος, η οποία συμμετέχει στην επιτροπή που χορηγεί αυτά τα επιδόματα. Η κα Παπαχρήστου μας διαβεβαίωσε ότι τα επιδόματα δίνονται σε όλους τους τρίτεκνους χωρίς εξαίρεση...
Αν υπάρχει άλλη άποψη, τεκμηριωμένη, επικοινωνήστε με την εφημερίδα.

3 σχόλια:

  1. Τα επιδόματα,που πρώτη φορά ακούω ότι χορηγούνται ως βοήθημα από την Εκκλησία στις τρίτεκνες οικογένειες,μάλλον θα χορηγούνται με οικονομικά κριτήρια της κάθε οικογένειας και όχι σε όλες,όπως δηλώνει ανεξαιρέτως η κ.Παπαχρήστου.
    Η οικογένειά μου είναι τρίτεκνη αλλά εμείς τέτοιο επίδομα δεν πήραμε ποτέ και ορθώς γιατί έχουμε μια σχετική οικονομική άνεση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το πιο σημαντικό κριτήριο σε τέτοιου είδους επιδόματα, που συνήθως θέτει η εκάστοτε φιλανθρωπική επιτροπή, είναι ένα όριο στο ποσόν της φορολογικής δήλωσης που δηλώνει ο φορολογούμενος τρίτεκνος, πάνω από το οποίο δεν δίδεται αυτή η παροχή. Καλά θα ήταν να γνωρίζουμε πιο είναι αυτό το όριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΑΝ ΛΑΘΟΣ.
    ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΝ ΞΕΧΑΣΑΝ.

    ΝΙΚΟΣ Ι. ΟΡΦΑΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.