Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Mamma mia 2 στις Σποράδες;


Το περίπτερο της Σκιάθου στη World Travel Market 2010, που πραγματοποιείται στο Λονδίνο, επισκέφθηκε ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Γιώργος Νικητιάδης με κλιμάκιο του ΕΟΤ. Στη συγκεκριμένη επίσκεψη αναφέρθηκε πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο παραγωγής του MAMA MIA 2 στις Σποράδες. Η έκθεση άρχισε στις 8 Νοεμβρίου και τελειώνει σήμερα.

14 σχόλια:

  1. Στην πρόσφατη έκθεση στο Λονδίνο ο Δήμος Σκιάθου είχε δικό του περίπτερο. Ο υφυπουργός Πολιτισμού & Τουρισμού (Γ. Νικητιάδης) δήλωσε πολύ ένθερμος υποστηρικτής, σε ότι αφορά στο ενδεχόμενο παραγωγής του Mamma Mia! no.2 στην περιοχή.

    Συνεντεύξεις για την τουριστική προβολή της Σκιάθου δόθηκαν:
    - σε ΠΟΛΛΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ, και
    - στο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ του ΛΟΝΔΙΝΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και ο δικός μας Δήμαρχος κοιμάται με τα τσαρούχια και θέλει να ξανά εκλεγεί .
    Καλά κρασιά .
    Κάτοικος Σκοπέλου απ¨τ Σκόπελο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μόνον ο κος Μιχελής, με τις αδιαμφισβήτητες γνώσεις και τις ικανότητές του, θα τα καταφέρει ώστε η ταινία να γυριστεί και πάλι στη Σκόπελο.
    Διαφορετικά, goodbye Mamma Mia!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜ ΤΖΩΡΤΖΗΣ12 Νοεμβρίου 2010 στις 12:35 π.μ.

    ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΕΝΟ ΓΕΝΑΡΗ ΕΧΕΙ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ Η ΓΕΝΕΥΗ. ΘΑ ΧΑΡΩ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΩ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ ΚΑΙ ΣΚΙΑΘΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι να πει κανείς όταν ο δήμαρχός μας κρύβεται αφήνοντας τα γειτονικά νησιά να εκμεταλλεύονται τις ομορφιές και τα τοπία του νησιού μας, όπως αυτά αναδεικνύονται μέσα από τη γνωστή ταινία, για δικιά τους προβολή;
    Η ανικανότητα στο να χειριστεί την μοναδική αυτή ευκαιρία για την προβολή του νησιού μας σε όλο τον κόσμο είναι τραγική.
    Όσο για τα τσαρούχια μάλλον δεν έχεις άδικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θα΄ναι απλά ΤΡΑΓΙΚΟ να μην γίνει τίποτα γι'αυτό...όχι τόσο ότι η Σκιάθος θα έχει την "μερίδα του λέοντος" στα γυρίσματα...αλλά το να μη δείξει ο δήμος μας ενδιαφέρον και να μην δώσει παρόν στις αποφάσεις της παραγωγής για την τοποθεσία....! Βέβαια ακόμη δεν ξέρουμε τις προθέσεις της παραγωγής..μπορεί απλά να το γυρίσουν Σκόπελο όπως και το 1ο...!
    Ο τωρινός δήμαρχος βέβαια..δεν είναι άξιος να εκμεταλλευτεί κάτι τέτοιο, και ενώ έχει τους σωστούς ανθρώπους που βοήθησαν απίστευτα για να έρθει η ταινία στο νησί, (και συγκεκριμένα ΕΝΑΝ συντοπίτης μας), τους αγνοεί πλήρως..! Παρ'ολα αυτά κ. Δήμαρχε..εάν αποφασίσετε να "εκμεταλευτείτε" κάποιους ανθρώπους κλειδιά...ΊΣΩΣ πετύχουμε κάτι για το καλό για να προσθέσουμε στην τουριστική προβολή του νησιού μας...!!!!!
    Βλέπετε φτάσαμε σε σημείο, να περιμένουμε μια ταινία για να γίνει κάποια προβολή για το νησί μας...αντί να είναι συν ένα ακόμη εργαλείο διαφήμισης, έγινε το ΜΟΝΟ....!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σαν νεος του νησιου που περιμενω απο τον τουρισμο οπως οι περισσοτεροι,δεν βλεπω καποια ενεργεια και καποιο ενδιαφερον για τις τουριστικες εκθεσεις.Και στη Σκιαθο ειχαν εκλογες αλλα αυτοι ελαβαν μερος εμεις γιατι δεν λαβαμε μερος αραγε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Στο χέρι μας είναι να αλλάξουμε αυτήν την κατάσταση, αλλάζοντας δημοτική αρχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ευχομαι οι Σκοπελιτες να μη ξανακανουν τα ιδια λαθη για καλο δικο τους αλλα και του νησιου.Και να δωσουν ευκαιρια σε καινουργιους και αμολυντους απο την εξουσια ανθρωπους να δειξουν τι μπορουν να προσφερουν.Καλη τυχη πανω απ'ολα στους Σκοπελιτες οχι μονο της βορειας πλευρας αλλα και της νοτιας .Οσοι ειμαστε σ'αυτο το βραχο ειμαστε Σκοπελιτες.!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Με τον Βασιλούδη και την ομάδα του μην περιμένετε ούτε Mamma Mia, ούτε προβολή της Σκοπέλου στο εξωτερικό. Στη σημερινή και τελευταία του ομιλία δεν ανέφερε τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Από την σημερινή ομιλία του υποψηφίου δημάρχου Σκοπέλου, Γιώργου Μιχελή, αντιγράφω γιατί μου άρεσε: «Ένα νησί που είχε, ως μάνα εξ ουρανού, την τεράστια ευκαιρία αξιοποίησης της ταινίας Mamma Mia αλλά η σημερινή πολιτική ηγεσία του δήμου, που ζητά και πάλι την ψήφο σας, την ευκαιρία αυτή την πέταξε στα σκουπίδια.»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πάμε για Μάμμα Δύο δηλαδή.... Ουάου...
    Τώρα βέβαια λόγω κρίσης, όλοι-λογικά-έχουμε ρίξει πολύ νερό στο κρασί μας...και ποιός λέει όχι στην προβολή-έστω κι αν πρόκειται για άλλη μια αρπαχτή της αγαπητής-κατά τα άλλα-Μέριλ Στριπ... Αλλά δεν είναι και ό,τι καλύτερο, πώς να το κάνουμε... Κι ένα νησί όπως η Σκιάθος είναι αυτόφωτη οντότητα, δεν έχει ανάγκη άλλων για να λάμψει-αρκεί να προβληθεί σωστά... Αλλά φαίνεται ότι δεν είμαστε ικανοί γι'αυτό... Αφού δε μπορούμε μόνοι μας, λοιπόν, ας αναλάβει πάλι ο "Νταμπλ-Όου-Σέβεν"...:)
    Παρασκευή Κουτούμπα
    Σκιαθίτις (!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η διαφήμιση των νησιών ξεκινάει πρώτα από εμάς τους ίδιους και συνεχίζεται με εκθέσεις,ταινίες και ό,τι άλλο τελοσπάντων. Εμείς οι ίδιοι πάντως δυσφήμιση κάνουμε χρόνια τώρα με την αγένειά μας, τη φιλαργυρία μας, τις αρπαχτές και όλα τα σχετικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Φτάνουν πια τα πικρόχολα σχόλια του στυλ:

    "Εμείς οι ίδιοι πάντως δυσφήμιση κάνουμε χρόνια τώρα με την αγένειά μας, τη φιλαργυρία μας, τις αρπαχτές και όλα τα σχετικά."

    Ακόμα και ο πιο όμορφος επίγειος παράδεισος χρειάζεται διαφήμιση για να γίνει ευρύτερα γνωστός, όχι μόνο στην Ευρώπη αλλά και παγκοσμίως.

    Έχουμε την απαίτηση να γνωρίζουν όλοι το μικρό νησάκι μας αν δεν το προβάλουμε και δεν το κάνουμε γνωστό?

    Τον πρώτο λόγο λοιπόν τον έχουν οι εκθέσεις, οι ταινίες, τα τηλεοπτικά-ραδιοφωνικά κανάλια και τα μεγάλα τουριστικά γραφεία και κατά δεύτερο λόγο εμείς οι πολίτες που πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας, ώστε να επαληθευτούν τα θετικά σχόλια των εκθέσεων και των διαφημίσεων.

    Επίσης συμφωνώ απόλυτα με τον παραπάνω αναγνώστη που έγραψε:

    "Τι να πει κανείς όταν ο δήμαρχός μας κρύβεται αφήνοντας τα γειτονικά νησιά να εκμεταλλεύονται τις ομορφιές και τα τοπία του νησιού μας, όπως αυτά αναδεικνύονται μέσα από τη γνωστή ταινία, για δικιά τους προβολή;"

    Οι 9 στους 10 που επισκέφτηκαν το καλοκαίρι το νησί μας, πίστευαν πως τα γυρίσματα της ταινίας έγιναν εξολοκλήρου στο νησί της Σκιάθου, γιατί κάποιοι είχαν φροντίσει να διαδώσουν παντού πως η Σκιάθος είναι το νησί του Mamma mia!

    Και εμείς (μέσω της δημοτικής αρχής του νησιού μας) αντί να μιλήσουμε, να προσπαθήσουμε να διορθώσουμε την παραπληροφόρηση και τις λανθασμένες εντυπώσεις, κοιμόμασταν στον ύπνο του δικαίου!!!

    Επιτέλους ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ!!!

    Εντελώς ενημερωτικά σήμερα το πρωί στην τηλεόραση του Astra ο δήμαρχος Σκιάθου δήλωσε στους δημοσιογράφους πως εκεί θα γυριστεί και το Mamma mia και το Mamma Dyo και το Mamma Tria!!!

    Ας κάνουμε κάτι σωστό για το νησί μας.
    Ας αφήσουμε έστω για μια φορά , στην άκρη τις μικρότητες και τα προσωπικά συμφέροντα και ας αγωνιστούμε όλοι μαζί ενωμένοι για το κοινό καλό.
    Μόνο έτσι θα καταφέρουμε να πάμε μπροστά και να δώσουμε επιτέλους στην Σκόπελο, την θέση που της αξίζει.
    Ε.Ρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.