Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Γιατί δεν μιλάει κανείς για τα ακριβά εισιτήρια;

Αγαγνώστης γράφει:
«Καλησπέρα. Θα ήθελα να σας πω ότι είναι απαράδεκτο Σκόπελος - Βόλος να κοστίζει 45 ευρώ! Που ζούμε; Έλεος κάντε κάτι... δεν θα έχουμε τουρισμό το καλοκαίρι. Αυτοκαταστρεφόμαστε. Γιατί δεν μιλάει κανείς για την ακρίβεια των εισιτηρίων;»

7 σχόλια:

  1. Για να γινει κατι χρειαζεται η συμετοχη ολων μας.Εκτος δηλαδη απο τις ενεργειες που πρεπει να κανει ο Δημος και δεν ξερω εγω ποιος αλλος,πρεπει και εμεις οι πολιτες ενωμενοι να αντιδρασουμε.Πρεπει ομως αυτη η αντιδραση να ειναι συλλογικη και οχι οπως γινεται συνηθως,δηλαδη οι μισοι να αγωνιζονται και οι αλλοι μισοι να καθονται στο σπιτακι τους η στο μαγαζακι τους και να παρακολουθουν λες και αυτοι δεν ζουν σε αυτο τον τοπο και δεν εχουν τα ιδια προβληματα.Συγνωμη αλλα δεν αντεχω αυτη την απαθεια που επικρατει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απο τις προτεραιότητες πρέπει να ναι το θέμα αλλιώς δύσκολα τα πράγματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χωρις να ειμαι σιγουρος θα πω το εξης. Φανταζομαι πως αιτια ειναι η μικρη επιβατικη κινηση που εχουν τα πλοια στις Σποραδες. Τρια νησια ολα κι ολα. Δεν ειμαστε Δωδεκανησα ουτε Κρητη.

    Πιστευω πως μια μπορει να ειναι η λυση. Δικο μας πλοιο. Γι αυτο δεν χρειαζονται αγωνιστες. Ευρω χρειαζονται. Ειμαι υπερ της ιδιωτικης πρωτοβουλιας σε πολλα. Ομως το συγκεκριμενο θεμα χρειαζεται συνδυασμο Δημου και ιδιωτων.

    Αν με τον αγωνα εννοειται κλεισιμο λιμανιων κλπ, εχω να πω πως θα ειναι σαν να χτυπαμε το κεφαλι μας στον τοιχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ26 Νοεμβρίου 2010 στις 11:42 π.μ.

    συνγνωμη συμπολιτες μου αλλα το θεμα των ακτοπλοων και των εισητηριων και για το θεμα δρομολογιων και την ακριβια εχουμε αποδειχθει συγνωμη παλι { ΚΟΤΕΣ} ΠΑΝΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΝΑ ΞΕΚΙΝΙΣΟΥΜΕ μου θυμιζει το παραμυθι με τον βατραχο και το πριγκηποπουλο περιμενουμε καποιος να μας {ΦΙΛΗΣΕΙ} ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΜΑς ΦΙΛΑΝΕ ΑΛΛΑ ΠΩΣ? ΜΟΝΟ ΚΑΘΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ας παρουμε μια φορα το νησι στα χερια μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εγώ γιατί έχω την εντύπωση ότι κάτι πήγε να γίνει στη Σκόπελο πέρυσι το καλοκαίρι με ένα πλοίο ιδιώτη αλλά για άλλη μια φορά έπεσαν τα "σόγια" πάνω του και τελικά "βούλιαξε"...?? Εάν κάνω λάθος ζητώ συγγνώμη... Αλλά και έτσι να μην έγινε, σίγουρα η οποιαδήποτε πρωτοβουλία θα καταλήξει εκεί... ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τα εισιτήρια δεν είναι ακριβά, απλά το εισοδημά μας δε φτάνει. Πλάκα κάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.