Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Nέοι skipper

Με επιτυχία τελείωσε το  σχολείο ανοικτής θαλάσσης για την εκπαίδευση κυβερνητών ιστιοπλοϊκών σκαφών (skipper)  στο οποίο πήραν μέρος η Κατερίνα Σκούρα, ο Φίλιος Σκούρας, ο Γιώργος Χήρας, ο Δημήτρης Ντακούλας, o Nίκος Βασιλούδης, ο Απόστολος Θεμιστοκλής, ο Μιχάλης Κοσύφης και ο Σταμ. Χρυσοφός. Μέχρι στιγμής και μέσα σε 3 χρόνια που δραστηριοποιείται ο ΝΙΚΟΣ, είναι το τέταρτο σχολείο που πραγματοποιείται και έχουν πάρει δίπλωμα κυβερνήτη 38 άτομα. Οι απονομές των διπλωμάτων θα γίνουν μετά της εκλογές.
Για το Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ 
ΦΑΔΑΚΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ 

3 σχόλια:

  1. Γεια σου ρε Φαδάκη που παλεύεις με τα θηρία και από της στάχτες χτίζεις βαπόρια και πας κόντρα στον καιρό . Μπράβο σου μόνο εσύ μπορείς και οι άλλοι προσπαθούν να σε μιμηθούν, μας πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες προσπαθώντας να μας πείσουν εκτός από τα άλλα και για καταδυτικό τουρισμό που ούτε στον ύπνο τους δεν τον έχουν δει. Ας διαβάσουν το βιογραφικό σου να ξεστραβωθούν . Ένα είναι σίγουρο ότι εσείς οι άνθρωποι της θάλασσας θα βρίσκεστε στο αρχοντόσπιτο με τα μπλε παράθυρα και την Ελληνική σημαία στο μπαλκόνι μετά της εκλογές .
    Κ.Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άνθρωποι τις θάλασσας, πάρτε με μαζί σας!
    Δεν το μπορώ ζωή μισή να ζω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Την αλήθεια των ματιών σας πίστεψα, άνθρωποι της θάλασσας, κι αυτήν θ' ακολουθήσω! Ελπίζω και εύχομαι κι όλος ο κόσμος να τη νοιώσει κι όλοι μαζί ν' ανοίξουμε πανιά για τ' ομορφότερο Ταξείδι!..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.