Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

H Σκιάθος ο πιο δημοφιλής τουριστικός προορισμός της Ελλάδας για το 2010

Την Κυριακή 28 Νοεμβρίου θα απονεμηθεί
τιμητική πλακέτα στο Δήμαρχο Σκιάθου
κ. Νικόλαο Πλωμαρίτη στο MONEY SHOW
Σε μια περίοδο που κατά κανόνα όλοι οι τουριστικοί προορισμοί της Ελλάδας σημειώνουν διψήφιο αρνητικό πρόσημο σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά, χάρη στη σωστή πολιτική προβολής του Δήμου Σκιάθου το νησί απέδειξε πως παραμένει ένας αγαπημένος τουριστικός προορισμός και πως έχει προβληθεί σωστά. Αποτέλεσμα αυτών των ενεργειών είναι και η βράβευση...
από το περιοδικό VIA TRAVEL FASHION καθώς και από την ομότιτλη τηλεοπτική εκπομπή, η οποία προβάλλεται σε 20 τηλεοπτικά κανάλια σε όλη την Ελλάδα. Επέλεξαν το νησί της Σκιάθου ως τον πιο δημοφιλή τουριστικό προορισμό της Ελλάδας για το 2010 στο πλαίσιο της διεθνούς έκθεσης MONEY SHOW που θα λάβει χώρα στην Θεσσαλονίκη στο πολυτελές ξενοδοχείο HΥΑTT REGENCY.
Η έκθεση θα προσελκύσει όλες τις δυνάμεις της Πολιτείας, των εθνικών θεσμικών φορέων της αγοράς χρήματος, των μεγάλων επενδύσεων και των εισηγμένων στο Χρηματιστήριο Αθηνών Επιχειρήσεων.
Συμμετοχές στο MONEY SHOW: Διεθνείς συμμετοχές, Συμμετοχή των παραγωγικών Υπουργείων, Συμμετοχή Επιμελητηρίων, Θεσμικοί φορείς χρήματος, Ανεξάρτητες αρχές, Συντεχνιακοί – κλαδικοί φορείς, Πανεπιστημιακοί φορείς, Κολλέγια, Real Estate, Eταιρίες αγοράς χρήματος και εξαγωγικές Επιχειρήσεις.
Την Κυριακή 28 Νοεμβρίου και ώρα 20:00 , θα απονεμηθεί τιμητική πλακέτα στο Δήμαρχο Σκιάθου κ. Νικόλαο Πλωμαρίτη.
Στην απονομή αυτή θα παρευρίσκονται όλα τα Μ.Μ.Ε.
Η επισκεψιμότητα της έκθεσης υπολογίζεται στα 25.000 άτομα.
Το νησί της Σκιάθου αναβαθμίζει συνεχώς τις τουριστικές του υπηρεσίες, προβάλλεται με τον καλύτερο τρόπο, διατηρεί την υψηλή ανταγωνιστικότητά του και αυτό έχει ως αποτέλεσμα την προσέλευση χιλιάδων επισκεπτών από διάφορα μέρη του κόσμου και την διατήρηση και διάδοση της καλής φήμης του.

6 σχόλια:

  1. Μπράβο στη Σκιάθο, σε αυτή την εποχή της κρίσης αυτή η είδηση μας γεμίζει ελπίδα και εμάς απο το γειτονικό νησί της Σκοπέλου. Τώρα με την καινούρια δημοτική αρχή ελπίζουμε .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο και από μένα στη Σκιάθο και τον Δήμαρχό της. Αγαπητή φίλη από Σκόπελο μήν ελπίζεις σε κάτι που δέ σου ανήκει. Αυτό λοιπόν που δέ σου ανήκει ούτε και να το μοιραστείς είναι η κάθε επιτυχία της Σκιάθου γιατί θα είναι επιτυχία που θα αφορά το ίδιο το νησί της Σκιάθου και κανένα άλλο. Ήδες ποτέ να μοιράζονται οι τίτλοι των επιτυχιών? και τέλος που κολάει η καινούρια δημοτική αρχή της Σκοπέλου με τη Σκιάθο δέν μπορώ να το καταλάβω. Εκτός και άν νομίζετε ότι με την καινούρια Δημ. Αρχή της Σκοπέλου θα ανταγωνιστούμε τους γείτονες. Να γελάσω τώρα ή μετά?
    Τέλος πρός αποφυγή όποιας παρεξήγησης με τους γείτονες μας, είμαι από τη Σκόπελο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 19/11 – 4΄02 Μ.Μ.
    Είναι γεγονός και το απέδειξαν πρόσφατα γεγονότα ότι όσοι ελπίζουν σε κάτι που δεν τους ανήκει βρίσκονται προ εκπλήξεων. Τεραστίων μάλιστα εκπλήξεων θα έλεγα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λυπάμαι αν δεν έγινα απολύτως κατανοητή. Προφανώς δεν τίθεται θέμα ανταγωνισμού.
    Μια τέτοια διάκριση μου δίνει ελπίδα οτι στους χαλεπούς καιρούς που διανύουμε, αν ένας δήμος κυνηγήσει σωστά τους στόχους του μπορεί να τα καταφέρει, οχι μόνο να τους επιτύχει αλλά και να διακριθεί.
    Εγώ πάντως πραγματικά χαίρομαι για τη Σκιάθο γιατί θεωρώ οτι της αξίζει, και δεν υπάρχει κανένα θέμα σύγκρισης και ανταγωνισμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το μπράβο δεν πρέπει μόνο να το πείτε στο Δήμαρχο Σκιάθου αλλά και στους επαγγελματίες της Σκιάθου και τους οργανωμένους συλλόγους τους, που έχουν προσφέρει τα μέγιστα για την προβολή του νησιού.
    Ακόμη ένα μεγάλο μπράβο στο Σκιαθίτο λαό για την νοοτροπία του, ιδιαίτερα στο θέμα του τουρισμού.
    Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω,ο Δήμος Σκιάθου και ο Δήμαρχός του με ποιανού χρήματα προβάλει το νησί;Μήπως από τα δικά του;
    Οχι,αγαπητοί μου,από τα χρήματα που πληρώνουν οι Σκιαθίτες,από τα παρεπιδημούντων,από τις παραλίες από τους κοινοχρήστους από τα ανταποδοτικά,από τα νερά.
    Για ρωτήστε τους Σκοπελίτες που κλαίνε καθημερινά,πόσο εντάξει είναι σε αυτές τους τις υποχρεώσεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Την επιτυχία του άλλου δεν την μοιράζεσαι,ούτε
    και την λύπη του.
    Είναι όμως πολύ ανθρώπινο και φυσιολογικό να χαίρεσαι ή να λυπάσαι αντίστοιχα.
    Αφύσικο, κακό και απάνθρωπο είναι να ζηλεύεις και να φθονείς την επιτυχία του άλλου και να χαίρεσαι με την λύπη του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.