Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Το καράβι στο τζάκι


Το «Καράβι» στην παραλία Σκοπέλου, το οποίο κατάφερε να «γυρίσει όλο τον κόσμο» αφού επισκέπτες κάθε εθνικότητας το έχουν απαθανατίσει, από σήμερα δεν υπάρχει. Η μπολντόζα μετέτρεψε το όμορφο σκαρί σε ξύλα για το τζάκι..!

Τελευταίο φωτογραφικό κλικ

10 σχόλια:

  1. Ειναι ηλίθιοι; Είναι υπέροχο το καράβι, να ξαναφτιαχτει. Σκόπελος χωρίς καράβι δεν νοείται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δε ξερω τι πηγε στραβα, αλλα κριμα ηταν μια καλη ατραξιον για τη Σκοπελο και τον τουρισμο της.
    Ενας Γλωσσωτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΡΑΒΙΑ ...ΜΕΓΑΛΕΣ ΦΟΥΡΤΟΥΝΕΣ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η Σκόπελος και η παράδοση της στη ναυτιλία μηδέν εις το πηλίκο. Λες και με το καράβι που βρίσκεται στο καρνάγιο στο Τρίκερι τα ίδια δεν έχουν κάνει; Το αφήνουν να σαπίζει. Αν δεν έχει σαπίσει ως τώρα. Καμιά μέριμνα για την πλούσια παράδοση του νησιού. Δεν θυμίζει τίποτα από το παρελθόν του. No further comments.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιατί παιδιά έπρεπε να γκρεμιστεί και να μην αξιοποιηθεί ως κάτι άλλο...? Δηλάδή επειδή δεν πήγε καλά η επιχείρηση πρέπει να τη γκρεμίσουμε...? Ο Δήμος που είναι σε όλα αυτά...?Δε μπορούσε ας πούμε να το μετατρέψει σε κάτι άλλο....? Σ'ενα ναυτικό μουσείο λέω τώρα εγώ.....? Κάτι τουλάχιστον....αλλά........θέλει πολύ μυαλό...!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το καράβι ήταν δημόσιος κίνδυνος ειδικά το χειμώνα. Όσον αφορά την ναυτική παράδοση του νησιού θα πρέπει να ξέρετε ότι το συγκεκριμένο καράβι δεν είναι σκοπελίτικο αλλά το έφεραν πριν λίγα χρόνια από την Μυτιλήνη εάν δεν κάνω λάθος. Προσωπικά χαίρομαι που επιτέλους έφυγε το καράβι γιατί παρόλο που ήταν τουριστική ατραξιόν ήταν θέμα χρόνου να συμβεί κάποιο ατύχημα λόγω της ελλειπής συντήρησης του από τον ιδιοκτήτη του. Επίσης, ο Δήμος δεν θα έπρεπε να αναλάβει κάποια πρωτοβουλία εφόσον ούτε πολιτιστική κληρονομιά του νησιού αποτελεί ούτε είναι καιρός για ασκοπή σπατάλη χρημάτων. Ελπίζω με το καράβι να γίνει η αρχή για να γκρεμιστούν και τα υπόλοιπα εκτρώματα που επιβαρύνουν τον παραλιακό δρόμο της Σκοπέλου (βλέπε ΜΑΜΑ ΜΙΑ καφε...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ιδέα του καραβιού μπορούμε να πούμε πως ήταν όμορφη και πρωτότυπη. Η προέκταση όμως των ξύλινων στοιχείων του πέραν του ιδιωτικού χώρου σε δημοτικό / δημόσιο χώρο ήταν αυθαίρετη και ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΡΗΤΑ, είτε γίνεται είτε δεν γίνεται σωστή συντήρηση του σκάφους. Έπρεπε από την πρώτη στιγμή η τότε δημοτική αρχή να επιβάλλει στον ιδιοκτήτη την απομάκρυνσή τους.

    Και αυτό είναι κάτι που πρέπει να κατανοήσουμε όλοι μας, πως δεν έχουμε το δικαίωμα σε δημοτικούς / δημόσιους χώρους να αυθαιρετούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ...ΤΙ ΛΕΤΕ ? ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ? ΤΙ ΗΤΑΝΕ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ? ΜΟΥΣΕΙΟ ? ΔΗΜΟΣΙΟ ΗΤΑΝΕ ? Ο ΔΗΜΟΣ ΤΟ ΠΗΓΕ ΕΚΕΙ ? ''ΟΧΙ'' Ο ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ. ΟΠΟΤΕ Ο ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΤΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.ΟΠΟΤΕ ΕΜΑΣ ΤΙ ΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ? ΜΟΥ ΦΕΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ...ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.