Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Για το κληροδότημα Γαλάτη

ΠΡΟΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
«ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ»
Κύριε Διευθυντά,
Εις το υπ’ αριθμ. 74 φύλλον της εφημερίδας σας Οκτωβρίου 2010 και εις το άρθρον σας, υπό τον τίτλον «Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑΤΑ ΣΤΗ ΣΚΙΑΘΟ – Ποιος πραγματικά ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ για τα συμφέροντα του Δήμου» ο συντάκτης του κειμένου αναφέρεται, υπό τον αριθμόν 2 εις το κληροδότημα Γαλάτη.
Δια της παρούσης, δίχως να υπεισερχόμεθα εις την εκτεθειμένην παρουσίασιν των πεπραγμένων της υποθέσεως επί δημαρχίας Πρεβεζάνου...
και επί δημαρχίας Πλωμαρίτη, επιθυμούμε εκ μέρους της οικογένειας των κληρονόμων Γαλάτη να αναφερθούμε εις μίαν εκ των παρατεθιμένων απόψεων. Συγκεκριμένα εκτίθεται εις το άρθρον ότι επί δημαρχίας Πλωμαρίτη ο Δήμος «πρότεινε συγκεκριμένο επωφελή για το Δήμο συμβιβασμό που ελήφθη με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που δυστυχώς δεν έγινε δεκτός από τους αντιδίκους». Τούτο δεν είναι ορθόν . Προς αποκατάστασιν της αλήθειας και ενημέρωσιν των αναγνωστών σας σάς γνωρίζουμε ότι πράγματι εις το στάδιον της προδικασίας, όπου ακόμη βρίσκεται η υπόθεσις, παρ’ ότι παρήλθαν δέκα έτη από του θανάτου του Γαλάτη, έγινε μία προσπάθεια εξευρέσεως συμβιβαστικής επιλύσεως της διαφοράς, πλήν όμως η προσπάθεια αυτή απέτυχε, διότι δεν υπήρξε σοβαρή πρόθεσις εκ μέρους των εκπροσώπων του Δήμου, παρά την επιδειχθείσα καλήν διάθεσιν της οικογενείας των συγγενών Γαλάτη, οι οποίοι πάντοτε πίστευαν και εξακολουθούν να πιστεύουν ότι «ο χειρότερος συμβιβασμός είναι καλύτερος από οποιαδήποτε δικαστική απόφαση δι’ αμφότερα τα μέρη». Άλλωστε εις την συγκεκριμένη υπόθεση τούτο αποδεικνύεται εκ του γεγονότος ότι ήδη παρήλθαν δέκα έτη και από μεν δικαστικής πλευράς βρισκόμεθα ακόμη εις το στάδιον της προδικασίας, από δε της ουσιαστικής πλευράς οι μόνοι ωφελημένοι είναι οι υπάρχοντες μισθωτές του κτιρίου, οι οποίοι παρακολουθούν τα τεκταινόμενα και ασφαλώς περιγελούν αφού χρησιμοποιούν τους επαγγελματικούς χώρους, δίχως να γνωρίζουν προς ποίον και πότε θα καταβάλουν μίσθωμα, εάν και μετά από τόσα έτη εκδοθεί απόφασις εις Αμερικήν και τελεσιδικήσει εις Ελλάδα.
Αυτά προς αποκατάστασιν της αλήθειας και με την παράκλησιν δημοσιεύσεως της παρούσης εις το επόμενον φύλλον σας.
Εκ της οικογένειας των
Κληρονόμων Γαλάτη


Σημ. Εφημερίδας: Το κείμενο θα δημοσιευθεί και στην έντυπη εφημερίδα του Δεκεμβρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.