Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Επιστολή παραίτησης της Δέσποινας Μιτζέλου

«Διαφορετικές αντιλήψεις για το ρόλο του Συλλόγου
δημιούργησαν σοβαρές διαφωνίες και εν τέλει μεγάλες
ρίξεις που κάνουν αδύνατη την αρμονική συνεργασία»
Με σεβασμό στην εμπιστοσύνη που μου δείξατε με την ψήφο σας στις τελευταίες εκλογές στις 25 Απριλίου, οφείλω να σας ενημερώσω για τους λόγους που με οδήγησαν στην απόφαση να αποχωρήσω από το σύλλογο, παρόλο που συμμετείχα με πολύ ενδιαφέρον και με ενέπνεε ως άνθρωπο.
Με τη δική σας στήριξη και συμμετοχή, θέλω να σας ενημερώσω ότι τον τελευταίο χρόνο, στη διάρκεια της θητείας μου στη θέση της Προέδρου...
του Συλλόγου είχαμε τις παρακάτω δράσεις:
  • Στις 20 Ιουνίου η εκδήλωση «Φτου Ξελευτερία» με θέμα το παιχνίδι, όπου έδωσε την ευκαιρία συμμετοχής σε πολλά παιδιά και έφερε πολλές μνήμες στους μεγάλους με την αναβίωση παλιών παιχνιδιών. Έκλεισε το διήμερο των εκδηλώσεων για την παραλαβή της σημαίας των Special Olympics
  • Τον περασμένο Αύγουστο μετά από επίσκεψή μας στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Μαγνησίας, επιτύχαμε να επανδρωθεί το Ειδικό Σχολείο με 3 δασκάλους Ειδικής Αγωγής
  • Στις 8 Οκτωβρίου, η «Ολόγυρα στη Λίμνη» στις Κουκουναριές, με σκοπό της περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση των παιδιών και την ανάπτυξη της καλλιτεχνικής τους δημιουργίας.
Εκδηλώσεις που στέφτηκαν με επιτυχία και πρόβαλαν το σύλλογο μας στην χώρα μας και στο εξωτερικό.
Δυστυχώς λόγω διαφωνίας μέλους του Δ.Σ. δεν πραγματοποιήθηκε Ημερίδα με θέμα τις δυσκολίες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα άτομα με Ειδικές Ανάγκες, προκειμένου να προωθήσουμε προτάσεις και να δοθούν λύσεις σε κάποια από αυτά.
Ασφαλώς στηρίξαμε κάθε προσπάθεια συλλογικής δράσης :
  • Την Πρωτομαγιά σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Η ΣΚΙΑΘΟΣ ζωγραφίσαμε στον εξωτερικό τοίχο του κτηρίου του ΟΤΕ στα Μάραθα
  • Στη συνέχεια του ίδιου μηνά, Μάιο, φυτέψαμε λουλούδια και αναλάβαμε συμβολικά τη φροντίδα ενός παρτεριού της οδού Παπαδιαμάντη
Η αλληλεγγύη και η συνεργασία ήταν άλλωστε αυτά που μας οδήγησαν στη ανάγκη της σύσταση μας, όπως ανέφερα για την παρουσίαση του Συλλόγου μας στην Ημερίδα στο Skiathos Princess το περασμένο Αύγουστο με θέμα τη συνεργασία των συλλόγων.
Δυστυχώς διαφορετικές αντιλήψεις για το ρόλο του Συλλόγου δημιούργησαν σοβαρές διαφωνίες και εν τέλει μεγάλες ρίξεις που κάνουν αδύνατη την αρμονική συνεργασία. Βασικότερη διαφωνία μας είναι η διάθεση να περιοριστεί η δράση του συλλόγου μόνο στη λειτουργία του Ειδικού Σχολείου, ενώ σύμφωνα και με το Καταστατικό, ο Σύλλογος οφείλει να βοηθά και να συμπαραστέκεται στον κάθε συμπολίτη μας που αντιμετωπίζει μικρά ή μεγάλα προβλήματα.
Θεωρώ την ύπαρξη του Συλλόγου ΑΛΚΗ πολύ σημαντική για το νησί μας και αναδεικνύει την ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνίας γι’ αυτό εύχομαι να κυριαρχήσει η διάθεση για προσφορά και φροντίδα και να απομονωθούν οποιαδήποτε αρνητικά στοιχεία και προθέσεις.
Τέλος, με την παρούσα επιστολή μου καταθέτω την παραίτηση μου και οφείλουν τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. άμεσα να συγκαλέσουν σύσκεψη και να επιλέξουν ανάμεσά τους το νέο Πρόεδρο, προκειμένου να ακολουθηθεί η διαδικασία που ορίζει το Καταστατικό του συλλόγου.
Με εκτίμηση,
Δέσποινα Μιτζέλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.