Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 1 Μαΐου 2012

Σκόπελος / 1η Μαΐου 2012: Η εργατική τάξη με «τα όπλα ανά χείρας...»

Με συγκέντρωση στην παραλία Σκοπέλου και πορεία προς το μνημείο πεσόντων για κατάθεση λουλουδιών, ολοκληρώθηκε πριν από λίγο ο εορτασμός της εργατικής πρωτομαγιάς.
Κεντρικός ομιλητής ο αντιπρόεδρος του σωματείου Οικοδόμων Σκοπέλου Βαγγέλης Κορέντης, ο οποίος αναφέρθηκε...
στους μακρόχρονους αγώνες της εργατικής τάξης και στις κατακτήσεις που σήμερα χάνονται και κάλεσε την εργατική τάξη, στις εκλογές της 6ης Μαΐου, να υπερψηφίσει αυτούς που μάχονται γι΄αυτήν.
Τόνισε ότι οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ θα βρίσκονται και στις 7 Μαΐου στο πλάι της εργατικής τάξης με τα «όπλα» όχι παρά πόδας, άλλα ανά χείρας...

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ

11 σχόλια:

  1. χωρις εσενα γραναζι δεν γυρνα
    εργατη μπορεις χωρις αφεντικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενα να καταλαβει ο εργαζωμενος οι λαοπλανοι του δικοματισμου και τα δεκανικιατους πρεπει να ητηθουν και την ηττα θα τους την δωσει η εργατικη ταξη.

      Διαγραφή
    2. Υπάρχει εργατική τάξη που παίρνει 500 € και εργατική τάξη που πάιρνει 2000 και 3000 €. Ποιά εργατική τάξη πρέπει να υποστηριχθεί? Έχουν και κάποιοι άλλοι μερίδιο στην παραπλάνηση του λαού εκτός από αυτούς του δικοματισμού.

      Διαγραφή
  2. Προς Ανώνυμο 2:55:
    Ποιος έγραψε τον στίχο που καταθέτεις; Αν ο εργάτης μπορεί χωρίς αφεντικά, από που θα πέσει το μεροκάματο; Τώρα που δεν υπάρχουν αφεντικά, οι εργάτες μαστίζονται από την ανεργία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προς ανωνυμο 02.31 ΡΜ η εισαι ανημερωτος περι κοινωνηκοποιησης και τι σημαινει αυτη η με το γραφτοσου μυνημα απευθηνεσαι σε ανθρωπους που κατα την αποψησου εχουν χαμηλο δεικτη νοημοσυνης,οπως π.χ στην Ινδια και στα γειτονικα κρατοι λενε ο δυναστης γενηθηκε να δυναστευει και ο υποταγμενος σε αυτον να δυναστευεται,στον συνχρονο και πολιτισμενο κοσμο οπως αυτος που ανηκω εγω και αλλα 11 εκατομυρια Ελληνες πιστευουμε οτι αφεντικα εχουν τα σκυλια και οι γατες ο ανθρωπος πλεον ειναι σε αλλη κλιμακα,αν δεν σε καλυψα εδω ειμαι για καθε αποριασου.

      Διαγραφή
    2. απάντηση προς ανώνυμο 2:31
      δεν έχω να απαντήσω κάτι, διότι, μάλλον το μορφωτικό επίπεδο σου δεν είναι τόσο καλλιεργημένο για να το αντιλήφθη και σίγουρα σε αυτό δεν φταις εσύ αλλά το σύστημα που σε θέλει να μην καταλαβαίνεις και πολλά γι αυτό θα σου δώσω ένα λινκ που έχει σκιτσαρισμένη μια ιστοριούλα για τα αφεντικά, να πατήσεις πάνω του μόνο 1 λεπτό διαρκεί:
      http://www.youtube.com/watch?v=ZY72uNgJQ08

      Διαγραφή
    3. Ο εργάτης θα πάρει την μοίρα του στα χέρια του και η υπεραξία δεν θα καταλήγει στις τσέπες των αφεντικών

      Διαγραφή
    4. Κύριε/α ΤΕΝ εσείς τι είστε εργάτης ή αφεντικό;;
      Διότι και οι Αλβανοί είναι εργάτες ή δεν πιάνονται αυτοί;;Με ενδιαφέρει η άποψη σας γιατί είστε και κοσμογυρισμένος!!

      Διαγραφή
    5. Από άλλη σκοπιά τα βλέπει τα πράγμματα ο εργάτης και από άλλη το αφεντικό και ο εργοδότης, είναι θέμα συμφέροντος και είναι απολύτως λογικό αυτό. Το πρόβλημα είναι όταν τα αφεντικά και οι εργοδότες στην θεωρία (μάλον για χάρη της ένταξης και συνήπαρξης σε μια ομάδα,που είναι πρωτόγονη ανάγκη του ανθρώπου)"υποστηρίζουν" την εργατική τάξη που έχει αντίθετα με αυτούς συμφέροντα.

      Διαγραφή
  3. Μακάρι ο εργάτης να πάρει τη μοίρα στα χέρια του. Εγώ αυτή τη στιγμή έχω το μπούλο στα χέρια μου. Εδώ έχουν κάνει τους Έλληνες μαϊντανό ψιλοκομμένο και δεν αντιδρά κανείς. Αλλά η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κύριε/α Τεν κατέθεσα την άποψή μου και δεν επιτρέπεται ένας αγράμματος να μετρήσει το δείκτη νοημοσύνης κανενός, αν είναι υψηλός ή χαμηλός. Μάθε πρώτα γράμματα και μετά κρίνε νοημοσύνες... Αν υπάρξει ανάπτυξη στην Ελλάδα και ανοίξουν οι δουλειές, μην πας εσύ να δουλέψεις. Στείλε το σκύλο σου... Μάλλον θα είναι πιο αποδοτικός στην δουλειά του... Αν ακόμα δεν είμαι ημερωμένη και είμαι ανημέρωτη, δεν πειράζει. Κοίτα να είσαι ημερωμένος εσύ. Άσε τους υπολοίπους να είναι ενημερωμένοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.