Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Στο Ασκληπιείο η 2η ημέρα του μουσικού Φεστιβάλ

Διεθνής Χορωδία Σκοπέλου
Συνεχίζεται σήμερα στο Ασκληπιείο, στις 8 μ.μ., το Μουσικό Φεστιβάλ Σκοπέλου με τη συμμετοχή της Παιδικής Χορωδίας του 1ου Πεπαρήθειου Δημοτικού Σχολείου Σκοπέλου, της Διεθνούς Χορωδίας Σκοπέλου και του μουσικού σχήματος από το Βόλο, με τους: Ζουμπέκη Μαρία (κιθάρα), Ζουμπέκη Κατερίνα (κιθάρα), Λιαναρίδου Τώνια (φωνή) και Σοφία Λάππα (ακορντεόν) σε έντεχνο Ελληνικό πρόγραμμα.
Χθες, πρώτη ημέρα του Φεστιβάλ ο Δήμαρχος Σκοπέλου Γιώργος Μιχελής καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και ευχαρίστησε όσους είχαν την ιδέα, όσους εθελοντικά βοήθησαν να γίνει αυτό το Φεστιβάλ και όλους τους χορηγούς (κλικ) του Φεστιβαλ.
«Γίνεται μια προσπάθεια να καθιερώσουμε στη Σκόπελο κάτι πρωτόγνωρο. Μία εβδομάδα μουσικής, όχι στα μέσα του καλοκαιριού, όπως συνηθίζεται, ώστε να μπορούν να το παρακολουθήσουν όλοι οι Σκοπελίτες.
Θανάσης Σύρος - Βαγγέλης Κοχύλης
Το πρώτο μουσικό φεστιβάλ έχει ένα πλούσιο πρόγραμμα και σας καλώ όλους να μεταδώσετε αυτό το μήνυμα και στους άλλους συμπολίτες μας, Έλληνες και αλλοδαπούς, να έρθουν και να απολαύσουν αυτές τις υπέροχες μουσικές βραδιές. Πολλά συγχαρητήρια σε όλους, καλή ακρόαση και σας ευχαριστώ για την παρουσία σας...»
Στη χθεσινή (κλικ) “πρώτη” του Φεστιβάλ το πρόγραμμα άνοιξε η διεθνής χορωδία Σκοπέλου, ακολούθησε ο Max Mury (κλικ) και τη βραδιά έκλεισε ο Θανάσης Σύρος και τον Βαγγέλη Κοχύλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.