Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Ο Γιώργος Ξηντάρης στο Μουσικό Φεστιβάλ Σκοπέλου

Ο Σκοπελίτης Γιώργος Ξηντάρης παίζει μπουζούκι και τραγουδάει από το 1972 και υπηρετεί με συνέπεια το λαϊκό και το ρεμπέτικο τραγούδι, από το ξεκίνημα του στη «Ρεμπέτικη Ιστορία» μέχρι σήμερα. Στη διαδρομή του έχει ταξιδέψει παίζοντας και τραγουδώντας σχεδόν σε όλη την Ελλάδα, σε όλα τα καλά στέκια του λαϊκού και του ρεμπέτικου τραγουδιού.
Ανεπηρέαστος από τάσεις και μόδες, με μια ξεχωριστή φωνή, με συνέπεια και βαθιά γνώση του ρεμπέτικου, ο Γιώργος Ξηντάρης αποτελεί ένα υποδειγματικό καλλιτέχνη.
Κάθε καλοκαίρι βρίσκεται στην αγαπημένη του «Ανατολή» (κλικ), στο Κάστρο Σκοπέλου μαζί με τους γιους του Αντώνη και Θοδωρή.
Θα πάρει μέρος στο Μουσικό Φεστιβάλ Σκοπέλου μαζί με την μουσικοπαρέα του.

3 σχόλια:

  1. Μπράβο στο Γιώργο, μπράβο και στους δυο λεβέντες του. Η καλλιτεχνική του εκπροσώπηση είναι για το νησί μας πολύ πιο σπουδαία, από κάθε πολιτικάντη που "αγαπάει" τον τόπο μας μόνο όσο κρατάει η θητεία του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΩΡΓΟ ΞΗΝΤΑΡΗ ΚΑΙ ΥΙΟΙ ΠΑΝΤΑ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΣΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ.Η ΧΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ Σ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ.ΠΑΝΤΑ Η ΑΝΑΤΟΛΗ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΕΙ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΚΑΙ ΜΑΓΕΥΕ ΚΑΙ ΜΑΓΕΥΕΙ ΞΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ,ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΑΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΤΗ, ΣΦΡΑΓΙΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΥΣ.ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΧΩΡΙΣ ΞΗΝΤΑΡΗ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΚΟΠΕΛΟ ΤΗΝ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΜΕ ΠΡΑΞΗ ΚΑΙ Σ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.