Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 18 Μαΐου 2013

Συλλήψεις για ναρκωτικά σε Αλόννησο και Βόλο

6 κιλά χασίς με προορισμό τo Πατητήρι!
Συνελήφθη χθες, στην κεντρική προβλήτα του λιμένα Βόλου, από προσωπικό του Γραφείου Ασφάλειας της οικείας Λιμενικής Αρχής, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών, 32χρονη αλλοδαπή, διότι ελέγχου κατά την επιβίβασή της σε Ε/Γ-Υ/Γ πλοίο με προορισμό την Αλόννησο, βρέθηκε στην κατοχή της μία νάυλον συσκευασία η οποία περιείχε ποσότητα ακατέργαστης ινδικής κάνναβης βάρους 6 κιλών.
Στη συνέχεια στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου, μετέβησαν μαζί με την 32χρονη, με το Ε/Γ-Υ/Γ που επρόκειτο να...
ταξιδέψει, συνοδεία πλωτού περιπολικού Λ.Σ και Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών, στο λιμάνι της Αλοννήσου, όπου πραγματοποιήθηκε “ελεγχόμενη συνάντηση” με τον 40χρονο παραλήπτη των ναρκωτικών ουσιών, ο οποίος επίσης συνελήφθη.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου, που διενεργεί την προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκαν η ανωτέρω ποσότητα ναρκωτικής ουσίας, ένα Ι.Χ.Ε όχημα, το χρηματικό ποσό τω 100,00 ευρώ, δύο κινητά τηλέφωνα, ενώ κατόπιν νομότυπης κατ’ οίκον έρευνας που διενεργήθηκε στην οικία του 40χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
μία πίπα καπνίσματος, ένας μεταλλικός τρίφτης κάνναβης, μία νάυλον συσκευασία με ποσότητα άγνωστης συνθέσεως ουσίας μικτού βάρους 27,7 γραμμαρίων, ποσότητα άγνωστης ουσίας σε αλουμινόχαρτο μικτού βάρους 1,1 γραμμαρίων, 27 γυάλινα βάζα με υπολείμματα ακατέργαστης κάνναβης συνολικού μικτού βάρους 3,4 γραμμαρίων και ένα δενδρύλλιο κάνναβης μήκους 20 εκατοστών. 

7 σχόλια:

  1. Τωρα κλαινε ολα τα αλανια που θα μεινουνε χαρμανια.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα ευρήματα ήταν από ελάχιστα ως αστεία, 100 ευρώ,2 κινητά, 1 πίπα καπνίσματος, δενδρύλιο 20cm, 27 γυάλινα βαζα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. για προσωπική χρήση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. απάντηση στο "λίγα" για το απο πανω σχόλιο. Δεν ρωτάω κανέναν συγκεκριμενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.