Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 2 Μαΐου 2013

Ψυχολογία της Προσωπικότητας και Αυτοεκτίμηση

Κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο του Δρ. Ευστράτιου Παπάνη, επίκουρου καθηγητή κοινωνιολογίας του πανεπιστημίου Αιγαίου και προέδρου της Ακαδημίας των Πολιτών, με τίτλο "Ψυχολογία της Προσωπικότητας και Αυτοεκτίμηση".
Λίγα λόγια από τον συγγραφέα:
«Το μεγαλύτερο μέρος του βιβλίου, γράφτηκε με αφορμή τους ανθρώπινους τύπους, με τους οποίους ήρθα σε επαφή κατά τα ταξίδια μου ανά την Ελλάδα. Διαπραγματεύεται ετερόκλητα, φαινομενικά, θέματα που σκιαγραφούν την πανδαισία των κινήτρων, συμπεριφορών και συγκρούσεων, που καλείται να αντιμετωπίσει ο καθένας στην καθημερινότητά του, επιτυχημένα ή όχι με κοινό παρονομαστή την αυτοεκτίμηση. Μια ψυχική κατάσταση που, όσο γενική και αόριστη κι αν ακούγεται, καθορίζει την προσωπικότητα, την κοινωνική προσαρμογή και την ευτυχία του ατόμου. Συνοδέψτε, λοιπόν, στις σελίδες του χαρακτήρες προσιτούς, οικείους και τοπία συνειδησιακά γνώριμα και συμπορευθείτε σε ένα αβέβαιο ταξίδι προς την αυτογνωσία.»
Ο αριθμός των αντιτύπων του βιβλίου είναι περιορισμένος, μπορείτε να το παραγγείλετε στην διεύθυνση www.oxybooks.gr, στο mail info@oxybooks.gr και στο τηλέφωνο 693 93 53 392.
Τιμή 18 ευρώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.