Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Το πρώτο γκρουπ Ρώσων έφθασε με την Aegean στη Σκιάθο

Μετά τις πολλές προσπάθειες που έγιναν από το Δήμο Σκιάθου, τους επιχειρηματίες και τους φορείς του νησιού, τελικά το πρώτο τσάρτερ από την Αγία Πετρούπολη έφθασε με την Aegean στη Σκιάθο στις 20-5-2013. Το αεροπλάνο και το πλήρωμα είναι της Αegean.
Το αεροπλάνο το ναύλωσαν οι tour-operator versa και solvex.
Το πρόγραμμα ξεκίνησε 20 Μαΐου 2013 και θα συνεχιστεί έως τέλος Σεπτεμβρίου.
Tη θερμή υποδοχή ετοίμασε ο Δήμος Σκιάθου με επιχειρηματίες και φορείς του νησιού.
Προσφέρθηκε πλούσιος μπουφές εκ μέρους γνωστού εστιατορίου του νησιού και ο Δήμος Σκιάθου πρόσφερε λουλούδια, παραδοσιακά σκιαθίτικα γλυκά, χάρτες της Σκιάθου και ενημερωτικά φυλλάδια..
Ενθουσιασμένοι οι νεοαφιχθέντες Ρώσοι επισκέπτες χάρηκαν πάρα πολύ την κίνηση αυτή, δηλώνοντας παράλληλα τον ενθουσιασμό τους που ήρθαν στη Σκιάθο.
Τους υποδέχθηκε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Ζαχαρίας Μαθηνός, η αντιδήμαρχος Σκιάθου κα Μοσχαδώ Κανταράκια και ο δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος της ΔΕΥΑ κ. Χρήστος Μασούρος και εκ μέρους του κλήρου ο Ηγούμενος του ιστορικού μοναστηριού Ευαγγελισμού της Θεοτόκου π. Ιωσήφ και ο Πανοσιολογιότατος π. Λουκάς.
Επίσης παρόντες στην υποδοχή ήταν και γνωστοί επιχειρηματίες του νησιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.